2777
2789

من پنج هفته بودم ک سقط شد کسایی ک داشتیم میشه راهنمایی کنید بعد سفط چ مراقبت هایی لازمه و اینک دوباره کی اقدام کردین چقد بعد باردار شدین؟

بعدی سالم موند یا دوباره سقط شد خیلی نگرانم ک بازم خدایی نکرده برام این اتفاق بیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک تکرار نمیشه چون سن بارداریت پایین بوده ۳ماه صبرکن بعد اقدام کن .این بار بیشتر مراعات و استراحت کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نگران نباش....‌‌برای منم پیش اومد...یه حاله بدی داشتم که فک میکردم دیگه نمیشه...ولی ۳ ماهه دیگش اقدام و بعد چند ماه دوباره باردار شدم...درسته هر چی بگم از استرست کم نمیشه...ولی الان یاده اون روزا افتادم چقد الکی عذاب کشیدم...من بعد سقط رفتم ورزش بعد غذای سردی کمتر میخوردم..‌تقویت کردم خودمو

انشاالله ک تکرار نمیشه چون سن بارداریت پایین بوده ۳ماه صبرکن بعد اقدام کن .این بار بیشتر مراعات و اس ...

امیدوارم واقعا خییلی حس بدیهه ممنون گلم از راهنماییت

امیدوارم واقعا خییلی حس بدیهه ممنون گلم از راهنماییت

فدای سرت .خدابزرکه .توکل کن بهش و ازالان هم ب رحمت برس و طبعش راگرم کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نگران نباش....‌‌برای منم پیش اومد...یه حاله بدی داشتم که فک میکردم دیگه نمیشه...ولی ۳ ماهه دیگش اقدا ...

عزیزم خداروشکر بارداری بعدیت خوب بود یا استراحت بودی همش؟؟

دارویی چیزیم مصرف کردی بعد سقط؟؟منم دقیقا تو همون حالتم خیلی روحیه م خرابه

عزیزم خداروشکر بارداری بعدیت خوب بود یا استراحت بودی همش؟؟ دارویی چیزیم مصرف کردی بعد سقط؟؟منم دقیق ...

خیلی خوب بود خدارو شکر فقط ویار ...ولی استرس نزاشت یکم لذت ببرم حیف...نه هیچ دارویی...سرگرم چیزی شووو و زیر نظر متخصص باش..‌حتما میشه

خیلی خوب بود خدارو شکر فقط ویار ...ولی استرس نزاشت یکم لذت ببرم حیف...نه هیچ دارویی...سرگرم چیزی شوو ...

خداروشکر عزیزدلم برا منم دعا کن عزیزم ک زود باردار بشم و سالم باشه

خیلی خوب بود خدارو شکر فقط ویار ...ولی استرس نزاشت یکم لذت ببرم حیف...نه هیچ دارویی...سرگرم چیزی شوو ...

این بارداریمو نمیدونستم و میرفتم باشگاه احساس میکنم ک از اون باشه واس همون دیگ دلم نمیخاد برم باشگاه

چون بالا پایین پریدن زیاد داشت نمیدونم دیگ چیکار کنم

مرسی عزیزم شمام داشتین سقط؟

ن عزیزم 

ولی یکی ازفامیلامون سقط کرد نرفت سونو یه تیکه مونده بود عفونت کرد مجبورشدن رحم وردارن

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍