2777
2789

خوش به حال دخترایی که بلدن چجوری ازدواج خودشونو جور کنن دوتا از همکلاسی هام تو دانشگاه ازدواجشون جور شد اونم باچه کیس هایی یکیشونو که خودم شاهد بودم چجوری دخترهد تو چنگش گرفت 

خوش به حال دخترایی که بلدن منم بااین سنم بااینکه قیافه و تیپم خوبه ولی چون بلد نیستم چیکارکنم هنوز مجردم ولی کاش خدا حداقل برا ماهایی که بلد نیستیم خودش یه کاری میکرد حق من نیست برا همیشه مجرد بمونم من خیلی نیاز به همدم و عشق دارم واقعا دلم میخواد ازدواج کنم و خونه زندگی خودمو داشته باشم ولی نمیشه😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی اینقدر مسولیت داره که بعد عروسی اسمتم یادت میره😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چطو ی چنگش گرفت تعریف کن 

والا تعریف کردنشم برا من سخته فکرکنم باید تو ذاتت باشه

دلبری ها و ناز و اداش با دست پس زدن و باپا پیش کشیدن جوری پسره رو تور کرد که خود پسره هم نفهمید

خب اونایی که تور میشن بعدا یه ماهر تر میاد دوباره تورشون می‌کنه واسه خودش 😅 

به وقتش گلم ازدواج می‌کنی ولی خیلیم سخت گیری نکن ، تایپیک آخرمم ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12439593/%d8%b4%d9%85%d8%a7-%d8%af%d8%b9%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%87-%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%86%d8%b1%da%98%db%8c-%d9%85%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%88-%d9%85%d9%87%d8%b1%d8%a8%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%b5%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%93%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=317636381
متاهلی اینقدر مسولیت داره که بعد عروسی اسمتم یادت میره😑

تا آخر مجرد بودن هم هیچ خوبی ای نداره اینکه نمیتونی یه بچه از خودت داشته باشی عشقو حتی برا چندماه تجربه کنی

حالا تو سنت کمه من با 25 سال سن دانشگاه هم رفتم کلاس هم رفتم بیرونم رفتم سرکارم رفتم تو بگو یه مورد ...

منم مثل خودتم فقط سنتی برام میاد که خیلی از خودم پایین ترن

چند سال پیش یکی از همکاران روان‌شناس می گفتند تور کردن پسر یا دختری که تو روابط مختلف با جنس مخالف هست هنر نیست چون قطعا این دختر یا پسر مشکلاتی داره که رفته تو روابط مختلف با جنس مخالف و قطعا بعد از ازدواج مشکلات خودش رو بیشتر نشون میده 

البته شاید برای کسی که اون دختر یا پسر رو تور کرده هم مهم نباشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

البته ازدواج هم مسئولیت های مهم و سنگینی داره که شرط اول رسیدگی به این مسئولیت های مهم رسیدن به تمام بلوع های عاطفی، روانی، اجتماعی، جنسی و... ست 

البته مجردی هم خطرات خودش رو داره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈