2777
2789
عنوان

کارمندی بانک یا آموزگاری کدوم؟

1070 بازدید | 42 پست

هر دو رو قبول شدم ولی به درماندگی رسیدم ، توان انتخاب ندارم از طرفی بعد سالها و سختی ازمون اموزگاری قبول شدم و از طرف دیگه جایگاه اجتماعی که بانک داره اموزگاری نداره

و از طرفی ساعت کاری بانک خیلی بیشتره 

واقعا دارم دیونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بانک

حقوق و مزایای بانک عالیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ساعت کاری بانک شاید در ظاهر بیشتر باشه اما معلم بودن وقت بیشتری میگیره اما کارمندی بانک یه شغل فرسایشیه و باید به علائقتون هم توجه کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بانک مزایا بیشتر داره

ولی آموزگاری کار بهتری هست واسع یه خانم

من چون تو زندگیم چرتکه نمیندازم من بودم میرفتم آموزگاری

بستگی به روحیه ات داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم دوست داری وقت آزاد بیشتری داشته باشی تا به خودت و زندگیت و بچه هات برسی ؟ بچه ها رو دوست داری ؟؟

یا دوست داری پرستیژ بالاتر ، وام و حقوق بیشتر داشته باشی ؟ و سر و کله زدن با ارباب رجوع ؟ 

روحیه ات به هر کدوم میخوره همون انتخاب کن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

اگه خانم هستید قطعا آموزگاری

سه ماه تابستون تعطیل هستید

ساعت کاری کمتری دارید

و ضمنا وقتی ازذواج کنید وقت بیشتزی برای بچه هات داری

آموزگاری شغل فرسایشی نیست

حقوقش هم خوبه و مزایای خیلی خوبی داره

مثل خدمات بیمه تکمیلی طلایی

تو بانک پیر میشی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه