2777
2789
عنوان

خونریزی بعد زایمان

158 بازدید | 8 پست

سلام خانوما اگه میشه کمکم کنید ،من الان ۱۷ روز زایمان سزارین کردن چند روز اول یکم خونریزی داشتم بعدش تقریبا قطع شد ،ولی الان یهو خیلی شدید شد ترسیدم دلیلش چیه به نظرتون

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۴۰ روز هپینجوری هی قطو وصل میشه منم اینجور بودم فقط چیزای مقوی بخور بدنت خالی نشه و مث‌من‌سرگیجه ای نمونه بهت من الان‌۶ ماهه زایمان کردم ولی زیاد ب خوراکم اهمیت نمیدادم ک‌کاش میدادم...

سلام

نترس طبیعی هست تا چهل روز گاهی بیشتر

مولتی ویتامین یونی زینک یا پری ناتال بخور

جیگر

مرغ بومی

تخم مرغ بومی

میوه

خرما

اجیل

بلدرچین

غاز

ماهیچه

ماهی

میگو

تقویت کن خودت رو حتما

تا ۴۰ روز هپینجوری هی قطو وصل میشه منم اینجور بودم فقط چیزای مقوی بخور بدنت خالی نشه و مث‌من‌سرگیجه ...

راستش منم این مدت اصلا به خودم اهمیت ندادم همه جام درد میکنه احساس میکنم استخونام پوک شدن

سلام نترس طبیعی هست تا چهل روز گاهی بیشتر مولتی ویتامین یونی زینک یا پری ناتال بخور جیگر مر ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

اگه شدید شد برو دکتر

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

راستش منم این مدت اصلا به خودم اهمیت ندادم همه جام درد میکنه احساس میکنم استخونام پوک شدن

تورخدا ب خوراکت اهمیت بده وگرنه مث من میشی ازاین ب بعد هنوز دیر نشده واسه تو جبران کن خواهر هیچکس ب فکر تو نیست بجز خودت