الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بى خوابى داشتم نه انرژى بيش از حد نه فشار عصبى ولى ميتونم بهت بگم ٩٠ درصد اشتهامو گرفت تازه من اصلا ورزش نكردم با ورزش پياده روى بيشتر هم كم ميكردم حتما
نه بى خوابى داشتم نه انرژى بيش از حد نه فشار عصبى ولى ميتونم بهت بگم ٩٠ درصد اشتهامو گرفت تازه من اص ...
دوست همسرتون پیجی مغاره لی داره که بشه خرید کرد ازشون؟
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
اتفاقا من قبلا همین بلک اسلیم مشکیشو خورده بودم واقعا تاثیر داشت ولی بیخوابم کرده بود این خیلی خوبه ...
شما از کجا خریدی عزیزم؟
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
ورزشم میکردی؟ یا فقط با قرص لاغر شدی من امروز دومین روزیه که استفاده میکنم از همین نارنجی جدیداش گر ...
اصلا حتى نيم ساعتم پياده روى نكردم فقط كاراى روزمره خونه بابا مياى با همين پايين شك نكن تو اضافه وزنى ندارى كه همين يه دوره كافيته كمتر هم ميشى تازه ولى من چى بگم كه تازه اول راهم مو تا ٢٠ كيلو بيام پايين🥴