2777
2789

خانوما من یک هفته پیش مرحله اول ایمپلنت دندونم که گذاشتن پیچ داخل لثه هست رو انجام دادم از هفته پیش مردمو زنده شدم از درد یه دنیا دیکلوفناک استفاده کردم از بس دردش شدیده چرا خوب نمیشم؟ دردش تا کِی ادامه داره؟ این مسکن ها ضرر داره که😭

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردش به خاطر عفونته چرک خشکن بخور مثل اموکسی سیلین هر ح ساعت یه کپسول

میخورم دکتر آموکسی سیلین و میترونیدازول داده اما بی فایدست  دردش خوب بشو نیست هیچی نمیتونم بخورم😭

من دوتا ایمپلنت کردم یکی پارسال یکی امسال اون هفتخ رفتم مرحله اخرشم تمام شد تو هیچ دوره ای درد نداشتم بااین که دوبار جراحی داره ایمپلنت بعد بخیهامم درد اصلا نداشتم

کدوم دندونته؟

ازدکترت بپرس شاید عفونت داره انتی بیوتیک بخور

میخورم دکتر آموکسی سیلین و میترونیدازول داده اما بی فایدست  دردش خوب بشو نیست هیچی نمیتونم بخور ...

من انجام دادم خیلیم عمیق کار ‌کرد برام دوروز ب شدت درد داشتم ولی یه هفته زیااااده

حتما ب دکترتون بگید

من دوتا ایمپلنت کردم یکی پارسال یکی امسال اون هفتخ رفتم مرحله اخرشم تمام شد تو هیچ دوره ای درد نداشت ...

واقعا؟ خوش به حالتون من دندون بالامه نمیدونم دندون نیش بهش میگین یا یه اسم دیگه داره دارم میمیرم از درد 

واقعا؟ خوش به حالتون من دندون بالامه نمیدونم دندون نیش بهش میگین یا یه اسم دیگه داره دارم میمیرم از ...

منم دقیقا همینو ایمپلنت کردم اصلا درد نداشت 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁