2777
2789

دندون قروچه دارم ۴ ساله ، دندونام صاف و مرتب و بدون مشکل بودن ، از وقتی دندون قروچه میکنم فاصله افتادن ، سابیده شدن ، پریدگی دارن ، مینا دندونم آسیب دیده زرد شده ، تو روخدا دعا  یا راهکار بلدین بگین.

نایت گارد هم دکتر ساخته استفاده میکنم ولی اون فقط جلو سایش دندون رو میگیره و جلو فشار دندونام رو نمگیره

شبها نمیتونم با آرامش بخوابم هر شب گریه میکنم چون میدونم با خوابیدنم دوباره آسیب به دندونام شروع میشه 😭

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

دعای مشلول دعای توسل حدیث کسا. و همینطور 530 بار صلوات هدیه به حضرت فاطمه. صلوات مخصوص حضرت فاطمه منظورمه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل نداری.نیگن دندون قریچه تو خواب نشونه انگل

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
دعای مشلول دعای توسل حدیث کسا. و همینطور 530 بار صلوات هدیه به حضرت فاطمه. صلوات مخصوص حضرت فاطمه من ...

ممنون عزیزم دعا کن برام

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
ممنون عزیزم دعا کن برام

حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب باید برید پیش متخصص مغز و  اعصاب و نوار مغز بگیرن  تا مشکلتون شناسایی و درمان بشه

میگن از استرس و اعصاب هست ، ولی من شب ها خیلی خواب میبینم ، یعنی از لحظه ای که خوابم میبره تا صبح که بیدار بشم همش خواب میبینم و روحم این ور اون وره و صبح ها با خستگی زیاد بیدار میشم. به خاطر خوابهایی که می بینم دندونام رو به هم فشار میدم

میگن از استرس و اعصاب هست ، ولی من شب ها خیلی خواب میبینم ، یعنی از لحظه ای که خوابم میبره تا صبح که ...

شما سیکل خواب rem طولانی ای دارید و که دلیلش درگیری فکری شدیده و به اصطلاح مدام تو مرحله خواب متناقض هستید ، دلیلش هم استرسه، برای اضطرابتون دارو نمی خورید؟