2777
2789

گفته به کف سرم بزنم و ساقه موهام شب تا صبح بمونه خب چجوری مطمئن شم به کف سرم خورده؟ اخه چرب کنم نوک انگشتامو که کف سرم اونجور چب نمیشه🥲😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

شب تا صبح زیاد نیست؟ ریزش میگیریا😶

من دو ساعت میزنم کف سرم روشم کلاه رنگ میذارم سرم گرم میشه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب تا صبح زیاد نیست؟ ریزش میگیریا😶 من دو ساعت میزنم کف سرم روشم کلاه رنگ میذارم سرم گرم میشه

نمیزنم شب تا صبح وقت ندارم کنکوریم بهم گفت هر روز بزنولی من فقط روزایی کهکلاس ندارم میزنم زیاد هم نمیزارم بمونه سریع میشورمش

نمیزنم شب تا صبح وقت ندارم کنکوریم بهم گفت هر روز بزنولی من فقط روزایی کهکلاس ندارم میزنم زیاد هم نم ...

دو ساعت بذار بمونه 

نوک موهاتم ماهی یکبار بزن 

تاپیک ریزش موی منو بخون صفحه دوم تاپیکامه امیدوارم برات مفید باشه💚

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

دو ساعت بذار بمونه  نوک موهاتم ماهی یکبار بزن  تاپیک ریزش موی منو بخون صفحه دوم تاپیکامه ...

مرسی عزیزمم