2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هیچ خرجی نمیکنن

279 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم همه خرج هارو انداختن گردن پسر جوونشون چجوری بعضی آدما همچین کاری میکنن؟ 

برای مخارج عروسی هیچ کاری نمیکنن با اینکه باید با اونا باشه 

خانواده من میگن هرچی داریم برای بچه هامونه اززیر سنگ شده جور میکنن... بعد این آقا به خاطر خانوادش حاضر نیست هیچ‌جای دیگه بره که کنارشون باشه 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ک باید با اونا باشه؟؟؟ هیچ بایدی وجود نداره...

خرج عروسی با خانواده پسره 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
چرا همه طلبکارن بعد اگه حرفی هم بزنن میشه دخالت  همه خانواده ها کمک نمیکنن

یعنی شما باشی ناراحت نمیشی خانواده شوهرت هیچ حمایتی نکنن؟ خرج بیفته گردن خانواده شما ؟

برو خداروشکر کن تیغتون نمیزنن حداقل🚶🏼‍♀️

😂😂😂

کی گفته؟؟؟؟ خرج عروسی با خود داماد اگه اقای داماد منتظر پدرش براش عروسی بگیره به نظر من اصلا وقت از ...

پس چطور خرج جهیزیه با پدر دختر هست ایرادی نداره؟ چرا از ما کلی توقع دارن؟

چه توقعاتی!!...والا من هیچ انتظاری ازشون نداشتم فقط اونا انتظار نداشته باشن کافیه😐بعد کی گفته خانواده پسر وظیفه دارن عروسی بگیرن!شوهرت داشت میگیره نداشت نمیگیره 

والا من عروسی نگرفتم چون دیدم شوهرم نداره ولی توقع بیجا از اطرافیانم نداشتم...