2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون خوش حرف زدن خیلی از مشکلات رو میشود حل کرد.طرز گفتن ما در مورد یک موضوع میتواند نتیجه را بسیار زیاد تغییر دهد و بسیاری از غیر ممکن ها ممکن میشود

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

مقدمه: داشتن زبان نرم و ملایم کار هر کسی نیست و انسانها اغلب زود از کوره در می روند و چشمشان را می بندند و همه چیز را بر زبان می آورند. کاش می دانستند که ارزش سکوت چه قدر است و چه اندازه کارساز است.

بدنه: هر بار که پدر وارد خانه می شد و سخت خسته بود مرتب بهانه می گرفت و داد و بیداد می کرد در مقابل مادر سکوت مطلق می کرد و از ما می خواست مشغول کار خود شویم و اصلا کاری به پدر نداشته باشیم. کم کم که حوصله اش درست می شد و رفع خستگی می کرد، مادر را صدا می کرد و حالا مادر با صدای مهربان و نرمش شروع به حرف زدن می کرد و من با چشم خودم می دیدم که چه طور پدر را آرام می کندو پدر هم ساکت می شود.

همیشه به من می گفت صبر و حوصله داشته باش تا دیگران حرفشان را بزنند و بعد اگر نظری داشتی بگو، وقتی می گویند زبان خوش مار را از لانه بیرون می کشد یعنی ماری که همه ازش می هراسند و دشمن می دارندش در مقابل مهربانی و زبان خوش اسیر است و حتما کوتاه می آید و رام می شود.

انسان ها اسیر محبت هستند و مهرورزی و زبان خوش و محبت آمیز که به راستی معجزه ی شفابخشی است که موجب تسکین درد است و التیام درون. چه بسیار حرف های تند و دردناک که درون انسان را می خراشد و به درد می آورد اما در مقابل زبان ملایم و بی کینه درون خراشیده انسان را ترمیم کرده و موجب همراهی و همدلی می گردد. کاش به جای داد زدن و فریاد کشیدن از در دوستی و مهر وارد شوید و برای رسیدن به هدفتان دوستی را انتخاب کنید.

نتیجه گیری: همیشه صحبت کردن و داشتن زبان خوش برای دوستی و پیش برد هدف کافی است و نیازی به جنگ و سر و صدا نیست. زبان خوش می تواند دنیا را آرام کند و در مقابل زبان خشن کل دنیا را بر هم می ریزد.

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
معلم متوجه میشه از گوگل گرفته شده عزیزم

خب بشه😐

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل