2777
2789

سلام دوستان من چند روزی هست که با دکتر محبی عمل بینی انجام دادم، چون خودم قبل عمل دنبال تجربیات بقیه بودم و مطلب خاصی پیدا نکردم ، میخواستم تجربیاتم رو به اشتراک بذارم 

اگر تمایلی دارید در خدمتتون هستم

کدوم شهره

راضی هستی؟

گوشتی بود یا استخونی؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا ۱۰ ساله که قصد عمل داشتم ولی میترسیدم

از سال ۹۷ قصد عمل با دکتر محبی داشتم ولی نمی تونستم نوبت بگیرم البته زیاد هم پیگیر نبودم

در نهایت بعد از اینکه دیدم باید واقعا عمل کنم علی رغم ترس هایی که داشتم ۲۳ مهر با دکتر محبی عمل کردم

در تهران ، بینی استخوانی ، هزینه عمل حدود ۷۰ تومن شد

بابت مشاوره پیش دکتر بشارت زاده هم رفتم البته

ایشون وقت کافی برا معاینه نمیذارن و بیست نفر رو همزمان معاینه میکنن، در زمان معاینه رسما اعلام کردن که عکس های اینستاگرام نمونه های خوب منه و نمیتونم همه رو خوب در بیارم

به طور کلی افرادی رو قبول میکردن که چهره خودشون زیبا بود

من تا این لحظه که دو هفته اس عمل کردم از برخورد دکتر و پرسنل ، نتیجه عمل و دوره نقاهت بعد عمل بسیار راضی هستم

کبودی صورتم تقریبن از بین رفته، و فقط اول صبح مقداری ورم دارم بابت اینکه غذای نمکی میخورم

توصیه میکنم که اگر قصد عمل دارید زودتر انجام بدید با یه دکتر خوب و مثل من دست دست نکنید 

هزینه عمل چقدر شد؟ چطور وقت گرفتی ؟ 

هزینه حدود ۷۰ شد

که با احتساب عکس و ازمایشا عمل و هزینه کلینیک به ۸۰ تومن میرسه

از طریق سایت عکس گذاشتم و بعد کلی پیگیری از طریق اینستاگرام بهم نوبت دادن

هزینه حدود ۷۰ شد که با احتساب عکس و ازمایشا عمل و هزینه کلینیک به ۸۰ تومن میرسه از طریق سایت عکس گ ...

سلام عزیزم مدل بینی‌تون چه جوری شده ؟ همونی شده که میخوای ؟ من بین محبی ، ابیانه و سلطانی فر مرددم

سلام عزیزم مدل بینی‌تون چه جوری شده ؟ همونی شده که میخوای ؟ من بین محبی ، ابیانه و سلطانی فر مرددم

سلام عزیزم من دو ماهه عمل کردم

از نیمرخ عالی شده ولی از روبرو هنوز اوکی نیستم باهاش میگن ورمه

هفته بعد وقت ویزیت دکتر دارم برم ببینم چی میگه دکتر محبی

سلام عزیزم من دو ماهه عمل کردم از نیمرخ عالی شده ولی از روبرو هنوز اوکی نیستم باهاش میگن ورمه هفته ...

مبارکه امیدوارم همونی بشه که میخوای…

بنظرت تو مایه های کی شده بینیت👀مائده محمدی ، صدف بیوتی ،…؟