2777
2789

خودتون یادتون نمیاد یک سال بعد یا جند مدت بعد اما اگه یجوری یکی یادتون بیاره بعدش ناراحت میشید ک چرا واسه این قضیه ب خدا این حرف زدم 

من قبلا حدود یکسال پیش ب خدا یه لقب بد چسپوندم اشتباه کردم شما این کارارو نکنید اگه ب ارزویی نمیرسی سال بعدش یا بهش رسیدی یا دیگا واست ارزشی نداره واسه یه ارزو ک نمیدونی ب صلاحتع ب خدا لقب بد نچسپون این تجربه منه خواستمبگم 

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که گفتی گلم

اللهم صل علی محمد وال محمد

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

منم واسه بچه دار نشدنم خیلی با خدا از بی عدالتیش میگفتم،الان که دهنم داره سرویس میشه میدیدم صلاح و‌راحتیمو میخاسته😅

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وقتی بنده ای بخدا بد و بیراهه میگم بخاطر کم توانی و صبور نبودن ماست خدا اونقدر بزرگه که بنده ش رو می ...

خدا ک نمیشه همیشه ببخشه باید ازشم معذرت خواست

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور
🤣🤣 خدا نگهش داره برات عزیزم❤

فداتشم 😘دوقلون دهنم داره سرویس میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..