2777
2789

اینا پارسال برج ۱۱ از پدر من فرش خریدن (بابای من مغازه فرش فروشی و پرده فروشی داره) و هیچی پول ندادن

برادر شوهرم گفت که حتما تا عید میدم پولتونو و تسویه میکنم 

بابای  منم گفت باشه قابلتو نداره 

الان از اون موقع هیچ پولی نداده و حتی به روی خودش نیاورده 

تا امسال برج ۵ بابام به شوهرم گفت که یه جوری به داداشت بگو اگر میشه پولمو بده منم نیاز دارم 

شوهرمم به داداشش زنگ زد گفت 

اونم گفته بود باشه تا آخر هفته میدم 

هنوز نداده الان چند ماه گذشته

واقعا بابام ناراحته ازش

من خیلی از دستشون دلخورم 

جالبیش اینجاست که حتی امروز شوهرم زنگ زد داداشش که در مورد همین مسئله حرف بزنه داداشه گوشیو جواب نداده اولش بعدم که جواب داده گفته حالا بعداً بهت میزنگم

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای متنفرم از اینکارا 

من هیچوقت دلم نمی‌خواست خانواده شوهرم از بابام بده و بستون داشته باشن 

بابام ۸ماه پیش آسمونی شد 

خدا پدرتو حفظ کنه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

حالافک کن شمابه خاندان جاری بدهکاربودی خشتکتتوپاره میکردپدرت زنگ بزنه به پدرشوهرت بگه چه گناهی کرده فرش فروخته الان حتی به بچتم نبایدچیزی قرض یاپولی یاجنسی مفت ومجانی بدی

من ده تومن یه هفته پیش از  داییم گرفتم خون داره خونمو میخوره هر چه زودتر پس بدم تازه میدونم باید با کلی التماس شما ره کارت بگیرم ازش، چجوری اینا پول قریبه رو نمیدن اخه