2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ یه مدت گذاشتم ولی اینجا چون خوابگاهم زیاد به این چیزایی که گفتین دسترسی ندارم بعد پوستم منافذ باز ...

ضد آفتاب بزن حتما 

گلاب عالیه کاری نداره بخر همه جا هس 

ژل ‌‌شست‌دشو هم عالیه ی صب ک بیدار میشی ی شب قبل خواب 

صابون اگه پوستت خشکه اصلا جوابخوب نیست.پوستو خشک و به مرور چروک میکنه.گیاه آلوورا بخر،شبها ژلشو بزن صورتت صبح بشور. سفید و جای جوش و محو میکنه. دخترخاله ام مهندسی کشاورزی خونده بود خودشون میزدم منم زدم خیلیخوبه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
برای صورت و دست جدا هست؟ نحوه استفادش رو هم میشه بگید لطفا

ن عزیزم یکیه من اولی روخریدم شک داشتم بعد دیدم خوبه کلا گذاشتم برادستم برای صورتم یکی دیگه خریدم ک کامل نتبجه بده 

اخه وارداتیه میترسم تموم شه

ضرر نداره؟ شما استفاده کردید؟

من استفاده نکردم و تو داروخونه ها بدون نسخه به فروش میرسه ، ماده موثرش گلوتاتیون هستش که باعث میشه یک الی دو درجه پوست روشنتر بشه

همه چی درست میشه