2777
2789
عنوان

خیلی دل تنگش

54 بازدید | 9 پست

سلام 

من یه دختر ۲۴ ساله هستم که ۴ سال رابطه عاطفی ای که داشتم تو یه لحظه تموم شد 

شغل سختیم دارم همش سرکارم 

دلم تنگه کسی هست که نباید باشه 

کلا حال دلم بده 

چرا یهو همه چی این جوری شد 

هععععییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوم حق داری آدما یهو تغییر چهره میدن،،شاید حالا آشتی کنید ،سر چی رابطتون بهم خورد؟

نه دیگه اینبار واقعا تموم شد 

یه مدت حدود سه ماه از هم دور بودیم بعد سه ماه همو دیدیم در حالی که سرم رو شونش بود یه اسم یه دختر دیگه رو اشتباهی صدا کرد جا خوردم مثل این که یه اب یخ ریخته باشن روم 

الانم هم ازش متفرم هم دلم واسش تنگه

نه دیگه اینبار واقعا تموم شد  یه مدت حدود سه ماه از هم دور بودیم بعد سه ماه همو دیدیم در حالی ...

از اونایی بودم که هیچ وقت با هیچ پسری نبودم این اولی و اخریش بود 

اونم قسمت خورد گفت من به جز تو با کسی دیگه نبودم 

ولی من دیگه نمیتونم مثل قبل بپذیرمش

نه دیگه اینبار واقعا تموم شد  یه مدت حدود سه ماه از هم دور بودیم بعد سه ماه همو دیدیم در حالی ...

خیلی بد دردیه درکت میکنم ،نم دو نم چرا پسرا اینقدر لاشی آمد و حرومزاده،رابطه جنسی هم باهاش داشتی ؟

از اونایی بودم که هیچ وقت با هیچ پسری نبودم این اولی و اخریش بود  اونم قسمت خورد گفت من به جز ...

منم اولینش بود ،،اینقدر راحت رفت که انگار آلزایمر گرفته من اصن نبودن

منم اولینش بود ،،اینقدر راحت رفت که انگار آلزایمر گرفته من اصن نبودن

ولش کن 

به درک که رفت

امروز که چند روز گذشته حالم خیلی بهتره من چیزی کم ندارم 

چهره خوبی دارم خانواده خوبی دارم فعلا شاغلم ان شاءالله ادامه تحصیلم بدم به شغلی که میخوام برسم 

چیزیم واسش کم نذاشتم اون لیاقت من و خوبی هامو نداشت 

الانم میخوام تلاش کنم به چیزایی که دلم میخواد برسم ان شاءالله به موقعش ادم مناسبی بیاد تو زندگیم که دیگه نخوام یه درصدم لحظه ای به این موضوع فک کنم

هوم حق داری آدما یهو تغییر چهره میدن،،شاید حالا آشتی کنید ،سر چی رابطتون بهم خورد؟

نه دیگه این دفعه فرق داره 

بعد سه ماه دیدمش رفتیم بیرون حدود دو ساعت موقع برگشتن نزدیکای خونه سرم رو شونس بود بین عزیزم گفتناشو این حرفا یهو اسم یه دختر دیگه رو صدا کرد به جای اسمم 

خیلی حس بدی بود دیگه دلم نمیخواست ثانیه ای ببینمش 

جالب اینه اخرشم گفت نمیبخشمت من با کسی نبودم تو بهم تهمت زدی