2777
2789
عنوان

بچه هاشوهرم خیلی رفتارای بدداره من توزندگی خیلی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 22 پست
خب منم ۸ سال با شوهرم اختلاف سن دارم.... زیاد هم نیست اختلافتون بعدم شوهرت ۳۳ سالشه...جوونه....بشه ...

ببخشید تازه واردم نمیدونم چی ب چیه راس میگی ولی من باوردارم سن عدد اون خودش زده ب پیری

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
[QUOTE=315490947]خب شما باهاش ازدواج نمیکردی...شما که تفاوت سنی رو دیدی ازدواج کردی مشکل نداری دیگه. ...

خیلی خیلی داری به سمت بدی می بری زندگیت رو

پسرعموی تو به تو و شوهرت چه ربطی داره؟

اولین کاری که باید بکنی اینه که زندگیت رو با هیچکس مقایسه‌ نکنی توی هیچ موردی....وگرنه نمیتونی ادامه بدی

شوهرتم زده میکنی

اگه بگی مثلا شوهرم نظافت نداره...حموم نمیره...آره...حق با تو هست

ولی اینکه دلش نمیخواد خودش رو جوون نشون بده و موهاش رو رنگ کنه یه چیز طبیعیه

بذار خودش باشه وگرنه ازت دور میشه

اگر ظاهر برات اینقدر مهم بود باید با یکی ازدواج میکردی که همسن و سال خودت باشه که حتی به خودشم نرسه باز جوون باشه

توی نامزدی و قبل ازدواج همه خوشگل تر هستند. ولی قرار نیست تا ابد ادامه داشته باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید تازه واردم نمیدونم چی ب چیه راس میگی ولی من باوردارم سن عدد اون خودش زده ب پیری

جالب اینجاس ک من درباره قیافه ام حق ندارم خلافش عمل کنم حتی عروسیمم نزاش موهام رنگ کنم موهاام ک حتی نباید کوتاه کنم چون دوس نداره  خب منم انتطاردارم 

اونم اشتباه میکنه حتما برید پیش مشاور

مشاوره گفتم رفتم برای مشکلات دیگه ام اما اون حاظر نشد بیاد آخرشم منم منع کرد

لطفا بگیدراهی هس ک بشه راضیش کرد شمابودین چجوری شوهر راضی میکردین شایدمن نتونستم اونطورک بایدخواسته اموبگم 

مشاوره گفتم رفتم برای مشکلات دیگه ام اما اون حاظر نشد بیاد آخرشم منم منع کرد

لطفا اگه راهی هس راضی شه بگید شمابودین چجوری باشوهر حرف میزدین راضی شه شاید من ندونم چجوری بهش بگم