2777
2789

من اولین دلیلم بدای ورود ب سایت این مشکلات بود ب امید اینکه نظراتتون بگین شاید کمکم کنید دیگه درمونده ام شوهرمم دوس دارم باوجود همه بدیاش من مشاورم مراجعه کردم ولی شوهرم همش بهانه آورد ک با مشاور حرف نزنه ک آخرشم موفق شد حتی نزاش منم دیگه از مشاور کمک بگیرم من راجب همه مشکلاتم تامیخوام حرف بزنم یا بامسخره بازی ردمیکنه یاگوش میده اصا یه گوش دره یکی دروازه یا بیشتروقتا اصا نمیزاره حرف بزنم خسته شدم روزهای اینده یکی یکی میگم مشکلاتم انشالاه خسته اتون میکنم از بس مشکل دارم الانم دوس دارم موهاش رنگ کنه سفیدشده میدونم شایدمسخرام کنین قبلاابروهاش برمیداش اما الان برنمیداره اصا خیلی بدشده من ۸ ماه التماسش میکنم موهاش ابروهاش حل کنه تتاحرف میزنم عصبی میشه دوس دارم جوون بنظربیاد دارم دیوونه میشم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چیکارش داری نمیخواد موهاشو رنگ کنه ابروهاشو برداره...بعدم این که مشکلی نیست

میدونم ولز هرکاری میکنم نمیتونم خودم راضی کنم حالم بده بخاطرش اصا منودرک نمیکنه همه بهش میگن چقدپیرشدی منم کلن اعتمادبنفسم اومده پایین اصا کل زندگیمو درگیرکرده نمیتونم لذت ببرم از زندگی من ۹ سال ازش کوچیکترم هنوز۲۳ سالمه

میدونم ولز هرکاری میکنم نمیتونم خودم راضی کنم حالم بده بخاطرش اصا منودرک نمیکنه همه بهش میگن چقدپیرش ...

خب شما باهاش ازدواج نمیکردی...شما که تفاوت سنی رو دیدی ازدواج کردی مشکل نداری دیگه...این کارا چیه؟ 

چرا زنها طرفداری مردها رو می‌کنند حق داره میگه به خودش برسه دیگه

آخه برداشتن ابرو و رنگ کردن مو برای مردا جزو چیزای ضروری نیست. شاید دلش نخواد....برای خانمها هم بعضی چیزا ضروری نیست. مثلا من به عنوان یه زن باید ابروهامو بردارم ...این جزو نظافت یک زنه...ولی این که موهامو رنگ کنم یا نه به شوهرم ربطی نداره.

میدونم ولز هرکاری میکنم نمیتونم خودم راضی کنم حالم بده بخاطرش اصا منودرک نمیکنه همه بهش میگن چقدپیرش ...

خب منم ۸ سال با شوهرم اختلاف سن دارم....

زیاد هم نیست اختلافتون

بعدم شوهرت ۳۳ سالشه...جوونه....بشه ۵۰ سالش چی میگی؟ 

[QUOTE=315490947]خب شما باهاش ازدواج نمیکردی...شما که تفاوت سنی رو دیدی ازدواج کردی مشکل نداری دیگه...این کارا چیه؟&n ...[/QUOTEدرسه ولی همه همسن وسالاش حتی ازمنم کوچیکتر ان زناشون بخودشون میرسنه همه مرتب و باکلاس انگار باهام لج میکنه الان پسرعموم همسن شوهرم همیشه انگار میخوادبره مهمونی واون بچه اش ۶ سالشه برااون عیب نیس شوهرم میگه برامن عیب من سنم رفته بالا نمیگه زنم چی پس برااون خوشکلی نکنم بدا کی کنم

[QUOTE=315490947]خب شما باهاش ازدواج نمیکردی...شما که تفاوت سنی رو دیدی ازدواج کردی مشکل نداری دیگه. ...

وا هر کی یه سلیقه ای داره نمیتونی که بزور تغییرش بدی...یه زوج درمانی برید بد نیست