2777
2789
عنوان

عزیزتون فوت شه چیکار میکنید آروم شید

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت خدا بهت صبر بده😔

من همین امسال پدربزرگم که خیلی دوسش داشتم در اثر سرطان فوت کرد و من خیلی وقت بودندیده بودمش...میخام بگم کاملا درکت میکنم...چیزی که اونموقع ارومم میکرد این بود که میرفتم فیلما و عکسایی که باهم داشتیمو میدیدم و گریه میکردم با تکتک لحظات و واقعا اورو کنار خودم حسش میکردم

به نظرم اگه جزو خانوادته و احتمال میدی نتونی تحمل کنی برو پیش مشاور من برادر ۱۰سالمو ۸سال پیش از دست دادم و کاملا افسرده شدم و هنوزم عوارضش باهامه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
جز گریه مگه میشه کاری کرد.هنوز بعد چندماه  عمیق که فکر میکنم داداشم دیگه نیست نفسم میگیره بدنم ...

مثل من بعد خواهرم خیلی تنها شدم خیلی دلم براش تنگ میشه دوست دارم یبار دیگه روی ماهشو تو خواب ببینم اما نمیاد خیلی باهم دوست بودیم 

همین امروز فوت شده🥺

یبار میگی دوروزه فوت شده یبارم میگی همین امروز  اولا خدانکنه بزار روجمله پرسشیت  دوما چجوری  حالت خوبه وحوصلت میکشه ب گوشی وتاپیک زدن معمولا ادما باقرص آرام بخش ارومن غش!میکنن بی حال میفتن مگه الکی فوت عزیز   خداسر هیچ کسی نیاره 

لایک نکنید                      
[QUOTE=315489265]باید خودت رو قانع کنی مرگ هم جزئی از زندگی هست و پذیرش کنی[/QUOTE ممنون عزیزم

بببین من پدر مادر خواهر سه برادر فوت شدن همسر هم ندارم تنهام مجرد م ولی باهاش کنار اومدم وگرنه روانی میشم و افسرده