2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم ی حرفایی زد ک باورم نمیشه😭نمیدونم چکار باید بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 23 پست

بشنو و باور نکن

بگو باشه مهریه و حصانت بچه ها رو بده در خروج اون سمته به سلامت 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دلش هوا بر داشته میخاد توجیه کنه بهونه بیاره

نه احتمالا عصبی بود یه چیزی گفته فقط بی محلی جوابه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دعواهامون میگفت ک چرا احترامم نداری .

دیگه بیزار شده عزیزم.مردها با زنها فرق دارن کاسه ی صبرش لبریز شده.برادر من همینجور بود، خانمش توی دعوا هرچی از دهنش بیرون میومد می‌گفت ولی بعدش عذرخواهی میکرد.ولی برادرم سرد شد ،بعد ۱۲سال زندگی گفت تحمل بی احترامی ندارم و جدا شدنمن از زندگی شما خبر ندارم عزیزم ولی روش ات رو عوض کن تا شوهرت بفهمه که تغییر کردی 

دیگه بیزار شده عزیزم.مردها با زنها فرق دارن کاسه ی صبرش لبریز شده.برادر من همینجور بود، خانمش توی دع ...

چی بگم اصن هرکاری بکنم بازم راضی نمیشه از دستم ولی خب طوریم نبود ک اینو بگه بهم