2777
2789

یه آندوسکوپی 3 تومن آزمایش2و500

خدا دشمن هم درگیر این دکترا نکنه با این هزینه ها

هزار بار هم باید بری مراجعه و هر بار ویزیت 200تومنی

لایک نکنید.ممنون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ... یه جوری شده قشر کم درآمد بیشتر از غصه‌ی مریضی باید غصه هزینه ها رو بخورن !!!!!!!

بخدا

همینجوری دکترا همه بی‌سوادان.دکترای خوب هم همه پولکی

خدا به داد مریضا برسه.هیچ کس مسیرش به این دکترا نیوفته

لایک نکنید.ممنون❤️
یه سرماخوردگی ساده ۱ میلیون هزینه دارع خدا به تمام مریضا کمک کنه با این هزینه ها 

حالا یه بیماری جدی بگیرید ببین چقدر در بیاد😕

لایک نکنید.ممنون❤️
بخدا همینجوری دکترا همه بی‌سوادان.دکترای خوب هم همه پولکی خدا به داد مریضا برسه.هیچ کس مسیرش به ای ...

دقیقا ....

کسی رو میشناسم ک هردو زانوش نیاز ب تعویض مفصل داره

و هزینه هر مفصل تقریبا بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون

یعنی حدود ۳۰۰ فقط هزینه ی مفصل

بجز اون هزینه بیمارستان

هزینه ازمایش های قبل عمل

ویزیتهای فراوون

و .....

(    )

متاسفانه روز به روز هم داره بدتر میشه قیمت‌های دندونپزشکی واقعاً دیگه سرسام‌آور شده من پیش دندانپزشکی که میرم هفته پیش که رفته بودم گفت عملاً بیمارای من از نصف کمتر شدن نسبت به دو سال اخیر گفت هر کسی که میاد بهش قیمت‌ها رو که میگم میره و دیگه نمیاد فقط خدا به داده مردم بدبخت برسه نمی‌دونم واقعاً دیگه داریم به کجا میریم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دقیقا .... کسی رو میشناسم ک هردو زانوش نیاز ب تعویض مفصل داره و هزینه هر مفصل تقریبا بین ۱۰۰ تا ۱۵ ...

وای نگو از توبض مفصل ک خودم کشیدم می‌دونم

مادرم 2سال پیش عمل کرد به چه هزینه هایی🤯گزاااااف

خییییلییییی گرونه.مخصوصا خود پروتز

لایک نکنید.ممنون❤️

کاش ادم پول میده لااقل خوب بشه 

وای اونجایی سخته که پول میدی ولی خوب نمیشی😑

من یه دکتر میرم صد تومن ویزیت میگیره داروهم درحد دویست سیصد خدایش عالیه خدا خیرش بده

بعد دختر عمم همون تخصص رو میرفت چقدر هزینه های سنگین میداد انگار نه انگار

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
متاسفانه روز به روز هم داره بدتر میشه قیمت‌های دندونپزشکی واقعاً دیگه سرسام‌آور شده من پیش دندانپزشک ...

جایی میریم ک پول داشته باشی حق داری زنده باشی

نداری برو بمیر😥

لایک نکنید.ممنون❤️
کاش ادم پول میده لااقل خوب بشه  وای اونجایی سخته که پول میدی ولی خوب نمیشی😑 من یه دکتر میرم ...

منم الان زورم اومده دیگه

رفتم یه دکتری آندوسکوپی 2 گرفت دوبار هم 180ویزیت هییییچ نتیجه ای نگرفتم.پول دارو هم بماند

این دکتر جدید معروف و پولکی😩

لایک نکنید.ممنون❤️
منم الان زورم اومده دیگه رفتم یه دکتری آندوسکوپی 2 گرفت دوبار هم 180ویزیت هییییچ نتیجه ای نگرفتم.پو ...

دکترتو عوض کن 

عین دختر عمه من نباش بنده خدا چقدر پول داد الکی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨