2777
2789
عنوان

حامله نباشم 😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 219 پست
گفتن جوابو کی میدن ؟ راستی رابطه داشتی ک مشکوک باشه ؟ من رابطمم مشکوک بود برا همونم داشتم میمردم ساب ...

نمی‌دونم بهت گفتم یا ن ولی جوابش منفی بود خداروشکر 

دیگه تا جایی ک تونستم بهتون خبر دادم در این شادی شما هم سهیم باشین😅 خیلی ممنونم ازتون ک تو سخت ترین شرایطم همراهم بودین با آرزوی تندرستی و سلامتی و دل خوش واسه همه تون آرامش و جیب پر پول و رسیدن ب خواسته هاتونو آرزو میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جوابشو گرفتم منفی بود 😍 وای نمیدونی چقدر خوشحالم اصلا تا ی نیم ساعتی تو شوک بودم از بس ...

خداروشکر عزیزم😍😍

امشب ی خواب راحت میری

دیشب من از غصه خوابم نبرد شکر خدا امروز خیالم راحت شد

جواب آزمایش و اومدددددد حامله نیستم. وای خداروشکر  انشالله اونایی ک نی نی میخوان خدا بهش ...

خداروشکر اندازه خودم برات خوشحال شدم واقعا کسی که بچه نمی‌خواد به هیچی قیمتی نمی‌خواد خدا به منتظران ه

خداروشکر اندازه خودم برات خوشحال شدم واقعا کسی که بچه نمی‌خواد به هیچی قیمتی نمی‌خواد خدا به منتظران ...

قربون دل پاکت بشم عزیزم خیلی ممنونم ازت مهربون ❤️