2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری منفی ولی...

528 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من ivf كردم. روز ۱۵ انتقالم ازمایش دادم که متاسفانه منفی بود. الان ۳ روزه که داروهامو قطع کردم. ولی پریود نشدم هنوز! تا تونستم داروی گیاهی قائده اور خوردم. اصلا سابقه عقب افتادن پریود ندارم. حتی ماهی که انتقالم مثبت شد هم روز موعد لکه بینی داشتم!!

الان رفتم دستشویی معذرت میخوام ادرارم خیییلی غلیظ بود!!! تو این دو هفته هم ادرار غلیظ و بود دار داشتم. یه کمی هم سمت تخمدان راستم تیر می کشه. سینه هامم حجیم و دردناک شدن.

ممکنه جواب آزمایشم اشتباه باشه؟ یا این که خارج رحمی شدم؟ بتام ۱/۴۰بود!!! اونایی که خارج رحمی شدن بتاشون چند بوده؟ بی بی چک نزدم. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

خیلی ببخشید میشه درمورد ای وی اف توضیح بدی مشکلت چی بود ک ای وی اف کردی 

دکتر ب من کفته احتمالا باید ای وی اف کنم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

چرا قائده آور خوردی باید اینجور مواقع صبر کنی این همه عجله چیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشید میشه درمورد ای وی اف توضیح بدی مشکلت چی بود ک ای وی اف کردی  دکتر ب من کفته احتمال ...

عزيزم ما هیچ کدوم مشکل نداشتم نه من و نه همسرم.

ناباروری بی علت بهش می گن. من حتی با ای وی اف هم فعلا نتیجه نگرفتم. البته فکر کنم رحمم سرده که نمی گیره. باید طب سنتی رو هم امتحان کنم. 

چرا قائده آور خوردی باید اینجور مواقع صبر کنی این همه عجله چیه

نمی دونم🤦‍♀️ گفتم زودتر پریود  بشم برم پیش دکترم ببینم اگه کیست دارم یک ماه ال دی بهم بده و آذر ماه جنین فریز انتقال بدم.

عزيزم ما هیچ کدوم مشکل نداشتم نه من و نه همسرم. ناباروری بی علت بهش می گن. من حتی با ای وی اف هم فع ...

من کیست شکلاتی دارم چهارتا چهار سانتی 

خب یعنی بچه رو میذارن داخل رحم بعد چی میشه ک منفی میشه باز

من کیست شکلاتی دارم چهارتا چهار سانتی  خب یعنی بچه رو میذارن داخل رحم بعد چی میشه ک منفی ...

جنین لانه گزینی نمی کنه و یا چون بارداری طبیعی نبوده سیستم ایمنی بدن اون رو به عنوان یه موجود مزاحم مثل ویروس شناسایی می کنه و پسش می زنه!!! 

چرا اول کیستت رو درمان نمی کنی؟احتمال مثبت شدنت بیشتر میشه.  

نمی دونم🤦‍♀️ گفتم زودتر پریود  بشم برم پیش دکترم ببینم اگه کیست دارم یک ماه ال دی بهم بده و آذ ...

کیست داشتی بهت میگفتن دیگه مگه سونو نشدی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزيزم ما هیچ کدوم مشکل نداشتم نه من و نه همسرم. ناباروری بی علت بهش می گن. من حتی با ای وی اف هم فع ...

آزمایش خود ایمنی دادی؟

جنین لانه گزینی نمی کنه و یا چون بارداری طبیعی نبوده سیستم ایمنی بدن اون رو به عنوان یه موجود مزاحم ...

اخه دکتر گفت هر درمانی برای کیستت یعنی جلوگیری از بارداری گفت خیلیا مشکل منو داشتن و باردار شدن تخمدان هام تخمک هام همه سالمن گفت میتونی باردار شی اخه ی بار دیک با وجود همین کیستم باردار شدم اما سقط شد ک علت سقطم ربطی ب کیستم نداشت و بخاطر نزدن واکسن سرخچه تو بچگیم بود

کیست داشتی بهت میگفتن دیگه مگه سونو نشدی

بعد از تخمک کشی دیگه سونو نشدم و انتقالمم بدون سونو بود! معمولا بعد داروهای سیکل دچار کیست میشم که با یک ماه ال دی خوردن رفع میشه. 

آزمایش خود ایمنی دادی؟

بله دادم. مشکل خاصی نبود با این حال برای تنظیم ایمنی دارو هم خوردم ولی خوب تا خدا نخواد بی فایده است.

بعد از تخمک کشی دیگه سونو نشدم و انتقالمم بدون سونو بود! معمولا بعد داروهای سیکل دچار کیست میشم که ب ...

ان شاءالله انتقال بعدی مثبت میشه