2777
2789
نفری ۱۵

چ ارزون؟ همسرم میگه کمترازدویست نیست🤣🤣 چند دوربایدبزنم جووون 

عزیزم شمااصفهانی هستید؟من اولین بارمیخوام بیام اصفهان توگوگل میزنم خیلی جاهای دیدنی داره دوروزه فکرنکنم بشه چندتاجای دیدنی رفت؟ بنظرشما کجاهاروبریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ارزون؟ همسرم میگه کمترازدویست نیست🤣🤣 چند دوربایدبزنم جووون  عزیزم شمااصفهانی هستید؟من اولی ...

اصفهان جاهای دیدنی زیاد داره اما حیف آب زاینده رود به سرقت رفته

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

اسی عزیزم سلام یه جا دیدم گفتین بچه ۵ سالتو از دست دادی دور از جون عزیزانت الانت

منم پسرمو از دست دادم ۵ سالش بود چهلمش نشده هنوز

رو دلم رو قلبم یه دردیه که یه لحظم اون درد بر طرف نمیشه بیرون که میرم اصلا حواسم نیس کجا میرم

دلم آتیش گرفته زمین واسم جایی نداره 

حالم اینقد بده که میگم بخوابم بیدار نشم

چه مدت طول میکشه تا آروم بشم و بهتر بشم دلم صبر بشه

ببخش امدم تو این تاپیکت بی ربط

اسی عزیزم سلام یه جا دیدم گفتین بچه ۵ سالتو از دست دادی دور از جون عزیزانت الانت منم پسرمو از دست د ...

سلام عزیزم خداصبرت بده تسلیت میگم اینو بگم هیچ وقت ادم سابق نمیشی یه گوشه قلبت همیشه یه غمی هست . ۶ماه تا۱سال تقریبا به مرور ، هروقت توذهنت میاد روزهای خوبتون ومرورکن به این فکر هرجاکه هست بهتراازاین دنیاست .اما غم الانت وکنترل کن بعدا اسیب جدی نبینی .من همسرم خونه روجابه جاکرد چون روزی یک یادوبارمیرفتم سرخاکش خونه پرازخاطراتش بود همه وسیله هاش ومامان جمع کرد برد سرویس خواب وتخت واسباب بازی . همسرم خونه رواوردنزدیک مامانم هروقت میره سرکارمنوقبلش میاره خونه مامان ازسرکاراومدنی میاد دنبالم. من ۶ماه اول بعضی شباانقدرگریه میکردم یه شباز خواب پاشدم دیدم لبم داره کج میشه منوبردن دکتر آرمابخش بهم دادن تا ۶ ماه به مرور ارومترشدم خیلی سخته

عزیزم هیچ وقت فراموش نمیشه ذهنت ومشغول کن که غم ازپادرمیارد. من ۷روزمسافرت بودم همیشه توذهنم بود میگفتم اگه الان دخترم بود چ غمی داشتم برگشتنی ازتوشهری که به خاکسپردیمش رد شدیم انقدرگریه کردم که همسرم فقط باسرعت میرفت ازاون مسیردورشه 

عزیزم هیچ وقت فراموش نمیشه ذهنت ومشغول کن که غم ازپادرمیارد. من ۷روزمسافرت بودم همیشه توذهنم بود میگ ...

چه مدت گذشته از فرشتت؟

پس من آروم نمیشم این غم منو از پا در میاره

یعنی دلم صبر نمیشه نه ؟

رفتیم سر خاکش امدم خونه حالم بده میگم کامل نیستیم بچم زیر خاکه ما امدیم راحت تو خونه

عذاب وجدان طبیعیه اگه نمیتونی کنترل کنی حتما دکتربرو دقیقا چندوقته میگذره ازفوت؟

۳۴ روز فکر کنم چهلمش نشده از بس حالم بده نمیدونم بچم چند روزه رفته

تو اتاق تاریک همش خوابم میاد

اصلا فکرشم نمیکردم پسرم یه روزی نباشه

همه میگن باردار شو خوب میشی

من با این وضعیت روحی چجوری باردار بشم

پسر قشنگم رفته زیر خاک من یکی دیگه رو جایگزینش نمیتونم فکر میکنم حق اونو پایمال میکنم  بد میکنم در حقش