2777
2789
عنوان

میشه ی راهکار بدین برای فراموشی

341 بازدید | 20 پست

فراموشی کسی ک چند روز دیگه میشه دو سال ک رفته

جدیدا همش تلگرام انلاینه همش یعنی از خاب ک پا میشه تا خود صبح نمیتونم چک نکنم دست خودم نیست بخدا وقتی میبینم چراغ آنلاینیش روشنه 

خیلی زورم میگیره ادمی ک الکی می‌گفت تو مانع پیشرفت و زندگی منی من ک نمیتونم همش چت کنم الان همش انلاینه این همون ادمه ک اصلا برای من وقت نمیزاشت حوصله چت نداشت الان چیشده پس اصلا گیریم با کسی هم باشه اخه حتی نیم ساعت هم آفلاین نمیشه چیزی کوفت کنه؟دو شبه خاب ندارم😔

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

اولین کار اینه که شماره رو پاک کنی

یا بلاک کنی

و اصلاااا چک نکنی

هیچ قدم اول دیگه ای نیست

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین کار اینه که شماره رو پاک کنی یا بلاک کنی و اصلاااا چک نکنی هیچ قدم اول دیگه ای نیست

پاک میکنم حفظم باز میرم چک میکنم اصن سابقه نداشته اینجوری تلگرام یه بند آن باشه بعد از تلگرام میپره سروش خدا میدونه داره کیارو میپیچونه

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
اگر راهکاری داشت برای خودم کع ۲۰ ساله دارم عذاب میکشم نمیتونم فراموش کنم میدادم 

20سال؟🥲🥲🥲🥲ینی تموم نمیشه؟

اول از همه بپذیر ک دوستت نداره

بعدش سعی کن بدی هاش رو به یادت بیاری و خودتو قانع کنی ک اون ادم اصن مناسب تو نبوده چون لیاقتتو نداشته و پراز ایراد بوده

بعد سعی کن خودتو سرگرم کنی با کلاس رفتن و بیرون رفتن و حرف زدن مداوم با دوستات

حتمن حتمن تمام عکسا شماره ها اطلاعات هرچیزی ک راجب اون شخص داریو از زندگیت حذف کن، حتا شده یه مدت کلا از مجازی برو

اول از همه بپذیر ک دوستت نداره بعدش سعی کن بدی هاش رو به یادت بیاری و خودتو قانع کنی ک اون ادم اصن ...

از اون ادم فقط و فقط این یادم میاد ک هیچ وقت برام وقت نمیزاشت همش بهونه همش کپه مرگشو میزاشت هی میگفت حوصله ندارم چت کنم تو جلو پیشرفتمو گرفتی الان ک من نیستم چطور ی لحظه گوشیو کنار نمیزاره

تا وقتی چک کنی یادت نمیره.

کافیه فاصله چک کردن هات رو زیاد کنی

اگه الان بری بلاک کنی یا شمارش رو پاک کنی ناخوداگهه باز چکش میکنی.

جلو کنجکاویت مقاوت نکن.چون بدتر حریص میشی.فقط کافیه مغزت رو گول بزنی

ولی من جات بودم میزفتم تراپی

دو سال پیگیز یکی بودن  سالم نیست.

درست ۲۰ سال مادر ۳ تا بچه ام اما این عشق لعنتی هر کار کردم فراموش نشود که نشود اگر میدیدمش میگفتم بخ ...

اون ادم خوبی بود دوستون داشت؟ من ک ادم بدی بود باید فراموش شه ولی نمیشه😔😔😔میترسم تا اخر عمر فراموش نکنم دیوونه بشم

تا وقتی چک کنی یادت نمیره. کافیه فاصله چک کردن هات رو زیاد کنی اگه الان بری بلاک کنی یا شمارش رو پ ...

رفتم هم روانشناس هم پزشک حتی ب زور بم قرص خاب میدادن ولی هیچی نشد...

رفتم هم روانشناس هم پزشک حتی ب زور بم قرص خاب میدادن ولی هیچی نشد...

متاسفانه خیلی از روانشناس های ایران مهارت کافی ندارن.منم ی زمانی این مشکل رو داشتم.ولی بعدش خوب شدم

چون بعد‌فوت دایی جونم فهمیدم فقط یکبار فرصت زندگی اونم تایم محدود دارم چرا باید‌ حروم ادمی کنم که براش مهم نیستم

اون ادم خوبی بود دوستون داشت؟ من ک ادم بدی بود باید فراموش شه ولی نمیشه😔😔😔میترسم تا اخر عمر فرامو ...

عشق مون دو طرفه بود من احمق اون رو ترک کردم و رفتم چه میدونستم میخوام اینقدر عذاب بکشم اما امیدوارم تو بتونی بذاریش کنار چون درد بدی هست باپوست و استخونم حسش کردم

عشق مون دو طرفه بود من احمق اون رو ترک کردم و رفتم چه میدونستم میخوام اینقدر عذاب بکشم اما امیدوارم ...

منم دارم جون میدم دو ساله همیشه انگار یه چیزی کمه ولی اون یهویی ازم برید دیگه منو نخاست الان شاهد خوش بودنش با بقیه م حتی بهش پول هم قرض دادم بعد جدایی برنگردوند من با وجود این که میدونستم جدا شدیم و منو نمیخاد قرض دادم بهش ولی اون حتی دلش نمیخاد باهام حرف بزنه😔

متاسفانه خیلی از روانشناس های ایران مهارت کافی ندارن.منم ی زمانی این مشکل رو داشتم.ولی بعدش خوب شدم ...

خدا رحمتشون کنه خوبه ک شما ب این نتیجه رسیدی دعا کن منم راحت شم 🥲