2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم ار بچگی من اعتیاد داشته دوست پسر داشته  نشد درس بخونم چون معتاد بودن تا اینکه شانسم ز ...

ای بابا 

یعنی دیپلم هم نداری 

ای خدا چقدر سختی کشیدی

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم

تنها شانسی ک‌ آوردم  اینه ک شهرستانن  از من دوره ماه پیش برای  ی کاری اومد تهران شوهرم هر روز قیافه میگرفت ک بزن من باهاش دعوا میکردم چیزی نگو زشته هر روزم ۴۰۰ اینا بهش  پول دادم 

تا دیروز ک شوهرم  ی ضبط گرون قیمت خونه داشت گفت بده میخوام بفروشم هر چی گشتم نبود شک کردم زنگ زدم به  دوست مامانم  ی دستی ک ضبط چی شد گفت فروختیم من فقط زدم زیر گریه داشتم سکته میکردم 

ک شوهرم دید دارم دق میکنم گفت عب نداره فقط برش دار ببریمش  ترمینال بره خونش  تا زندگیمون رو خراب نکرده این خونه نبود وقتی اومد انگار دوستشبهش گفته بود من فهمیدم نمیخواست  بیاد تو من کشیدمش  تو خونه گفتم بسه هر چی موندی بیا ببرمت ترمینال  راجع ب ضبطم  چیزی نگفتم

وقتی تاپیک در مورد مادر میبینم که دخترش رو اذیت کرده حالا به هر نحوی که باشه قلبم تیکه تیکه میشه از جا می‌کنه خدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

آقا ما اینو بردیم ترمینال  نزدیک ی تومن هم کرایه ماشین ک بره  حالا صبح زنگ زد با خط یکی ک کم اومده باز بریز بین راهم من ریختم تا الان منتظر بودم برسه دیدم خب ی نیست زنگ زدم اون شماره گفتم مامان من تو راه بود ؟ گفت  نتهران بود دارم دیوونه میشم شوهرم میکشه  منو چون کفت وایسا  تا سوار شه

متاسفم 😔

عیبی نداره خدا بزرگه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤