2777
2789
عنوان

برا چندمین بار گول یه ادمو خوردم.

497 بازدید | 29 پست

ب نظرتون من سالمم؟، خدا لعنتم کنه 

هر سری گند میزنه ب زندگیم... دعا کنید ادم شم. ب خدا من اینجوری نبودمممم یه ادم ک از همه نظر ازم پایین تره هر سری میاد منو خرم میکنه. ب خدا دست خودم نیستتتت

♥️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم مثل تو بودم ولی کشیدم بیرون ، چند سال گولشو خوردم 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چجوری؟

خیلی دعوا داشتبم همش از طرف اوت بود ، ولی هر سری یکی رو میفرستاد یا خودش میومد منو گول میزد یا یه مدت خوب بود باز میشد مث قبل منم واقعا عذاب میکشیدم ، دو سال انقد غصه خوردم گریه کردم وای خانوادمو ک نگم ابروم رفت ، ولی اینسری فقد به کاراش نگاه کردم ، چجوری منو اذیت کرد چه بلاهایی به شرم ک نیاورد چقد کوچیک شدم ، اینارو گزاشتم رو ب روم و تصمیم گرفتم ک دیگ برنگردم ارزش خودمو حفظ کنم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چه شده 

باهم رل زدیم دو سال پیش بابای حروم زادش نذاشت ازدواج کنیم... از همون روز همه چیز خراب شد...من نفهم ادامه دادم... از اون ب بعد داشت کار بعضی وقتا حتی ب  را. بطه میکشید... باورت میشه...؟ ب خدا ب جان عزیزمممم اصلا دست خودم نیست الهی خدا منو مرگ بده... هر سری خامش میشمممم

♥️🕊️
من فک کنم فقط با مردنم این ننگ پاک بشه... امشب همو بلاک کردیم

رابطه داشتید ؟ 

نه خدا نکنه تو هنوز کلی راه نرفته داری ، قراره ادمی که لایق تو باشه وارد زندگیت بشه و زندگیت رنگ بویی جدید بگیره

رابطه داشتید ؟  نه خدا نکنه تو هنوز کلی راه نرفته داری ، قراره ادمی که لایق تو باشه وارد زندگی ...

نه در اون حد... ولی کار داشت ب اونجاهام میکشید. امشب برا اولین بار بهم گفت برو گمشو🙂😂

♥️🕊️
نه در اون حد... ولی کار داشت ب اونجاهام میکشید. امشب برا اولین بار بهم گفت برو گمشو🙂😂

ببین بهتر سمتش نری میدونم نمیشه ولی خب بهترین کاری ک میکنی اینه هر وقت فکرت مشغولش شد حواستو پرت کن سرگرم شو و سیمکارت و هرچیزی ک باعث دسترسی اون به تو میشه رو از بین ببری و باشگاه برو

ببین بهتر سمتش نری میدونم نمیشه ولی خب بهترین کاری ک میکنی اینه هر وقت فکرت مشغولش شد حواستو پرت کن ...

ابجی انگار طلسم شدم... ب خدا دست خودم نیسسسست.... دوساله گندشده زندگیم... خاک تو سرم

♥️🕊️
ابجی انگار طلسم شدم... ب خدا دست خودم نیسسسست.... دوساله گندشده زندگیم... خاک تو سرم

از صمیم قلبم میفهممت ، و میدونم الان میگی نه تو فرق داری تو اونقد عاشق نبودی 

چرا منم عاشق لودم از توهم بیشتر ولی فهمیدم ارزش خودم بیشتره ، فهمیدم قدرت ذهنم بیشتر و با قدرت کشیدم بیرون ازون رابطه سمی ، و الان با وجور دلتنگی ولی خوشحالم