هر سری گند میزنه ب زندگیم... دعا کنید ادم شم. ب خدا من اینجوری نبودمممم یه ادم ک از همه نظر ازم پایین تره هر سری میاد منو خرم میکنه. ب خدا دست خودم نیستتتت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منممم مثل تو بودم ولی کشیدم بیرون ، چند سال گولشو خوردم
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خیلی دعوا داشتبم همش از طرف اوت بود ، ولی هر سری یکی رو میفرستاد یا خودش میومد منو گول میزد یا یه مدت خوب بود باز میشد مث قبل منم واقعا عذاب میکشیدم ، دو سال انقد غصه خوردم گریه کردم وای خانوادمو ک نگم ابروم رفت ، ولی اینسری فقد به کاراش نگاه کردم ، چجوری منو اذیت کرد چه بلاهایی به شرم ک نیاورد چقد کوچیک شدم ، اینارو گزاشتم رو ب روم و تصمیم گرفتم ک دیگ برنگردم ارزش خودمو حفظ کنم
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
باهم رل زدیم دو سال پیش بابای حروم زادش نذاشت ازدواج کنیم... از همون روز همه چیز خراب شد...من نفهم ادامه دادم... از اون ب بعد داشت کار بعضی وقتا حتی ب را. بطه میکشید... باورت میشه...؟ ب خدا ب جان عزیزمممم اصلا دست خودم نیست الهی خدا منو مرگ بده... هر سری خامش میشمممم
من فک کنم فقط با مردنم این ننگ پاک بشه... امشب همو بلاک کردیم
رابطه داشتید ؟
نه خدا نکنه تو هنوز کلی راه نرفته داری ، قراره ادمی که لایق تو باشه وارد زندگیت بشه و زندگیت رنگ بویی جدید بگیره
نه در اون حد... ولی کار داشت ب اونجاهام میکشید. امشب برا اولین بار بهم گفت برو گمشو🙂😂
ببین بهتر سمتش نری میدونم نمیشه ولی خب بهترین کاری ک میکنی اینه هر وقت فکرت مشغولش شد حواستو پرت کن سرگرم شو و سیمکارت و هرچیزی ک باعث دسترسی اون به تو میشه رو از بین ببری و باشگاه برو
ابجی انگار طلسم شدم... ب خدا دست خودم نیسسسست.... دوساله گندشده زندگیم... خاک تو سرم
از صمیم قلبم میفهممت ، و میدونم الان میگی نه تو فرق داری تو اونقد عاشق نبودی
چرا منم عاشق لودم از توهم بیشتر ولی فهمیدم ارزش خودم بیشتره ، فهمیدم قدرت ذهنم بیشتر و با قدرت کشیدم بیرون ازون رابطه سمی ، و الان با وجور دلتنگی ولی خوشحالم