2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 40 پست
منم خیانت دیدم خیلی دردناکه از داغ عزیزم برام سخت تر بود حتی الان که دارم برات مینوسم صفحه ی گوشیمو ...

خودتو اذیت نکن انقد خیانت جنسی فقط و فقط هوس و غریره پشتش هست و هیچ عشق و دوس داشتن و احساسی در کار نبوده...

لطفا لایک ننمایید🗿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو اذیت نکن انقد خیانت جنسی فقط و فقط هوس و غریره پشتش هست و هیچ عشق و دوس داشتن و احساسی در کار ...

اره میدونم دوست داشتن نبوده

وبرای شوهر من عقده بیشتر از هوس بوده 

اما بازم دردداره

منم خیانت دیدم خیلی دردناکه از داغ عزیزم برام سخت تر بود حتی الان که دارم برات مینوسم صفحه ی گوشیمو ...

عزیزم 😢😢😢😢😢خودتو ناراحت نکن دیگه گذشته رفته ..دیگه تکرار نکرد؟

بنظرت کسی که یه بار بره سمت این چیزا بازم میره حتما؟

چی بگم بخدا

نمیخوام حرفی بزنم که ته دلت خالی بشه اما همسر من بارها بهم خیانت کرد

اما الان که سنش رفته بالاتر دیگه کمتر شده

یعنی یکی دو ساله ازش چیزی ندیدم

عزیزم 😢😢😢😢😢خودتو ناراحت نکن دیگه گذشته رفته ..دیگه تکرار نکرد؟

غلط میکنه تکرار کنه به شدت بهم وابسته اس جوری که شبا اگر تو بغلش نباشم محاله بتونه بخوابه قشنگ روانی میشه تمرار کنه داغمو رو دلش میذارم چشامو موهامو جوونیمو دادم تو این یه سال تا یکم اروم تر شدم ولی هنوزم هربار یادش میفتم ۱ساعت اشک میریزم

چی بگم بخدا نمیخوام حرفی بزنم که ته دلت خالی بشه اما همسر من بارها بهم خیانت کرد اما الان که سنش ر ...

اولین بار که فهمیدی اونم خیلی به غلط کردن افتاد؟ به فاصله چن وقت دوباره تکرار شد؟ خیانتش در چه حد بود؟

غلط میکنه تکرار کنه به شدت بهم وابسته اس جوری که شبا اگر تو بغلش نباشم محاله بتونه بخوابه قشنگ روانی ...

عزیزدلم😔😔😔خب خداروشکر که دیگه تکرار نکرده و دوستتم داره انشالله همیشه خوشبخت باشین

اولین بار که فهمیدی اونم خیلی به غلط کردن افتاد؟ به فاصله چن وقت دوباره تکرار شد؟ خیانتش در چه حد بو ...

نه به غلط کردن نیفتاد فقط گفت میخواسته به اون عوضی کمک کنه

٣سال باهاش بود اما با کسای دیگه هم رابطه داشت

تو کرونا که همه جا قرنطیه بود همزمان با چند نفر بود

با اکثریتشون رابطه جنسی داشت

خیلی سختی کشید اما هنوزم که یادم میاد رنج میکشم