2777
2789

سلام من ۲۳ سالمه با یه پسری ۳ماهه دوستیم داریم اشنا میشیم اما اون کادوی دوست دختر قبلیش رو هنوزم داره من تلگرامش رو دزدکی نگاه کردم شماره یا پروفیل اون دختره رو نداشت

اما رل قبلیش بهش یه دستبند کادو داده که همیشه دستشه

بنظرتون فقط از روی عادت دستش میکنه؟اخه برا مردا این چیزا مهم نیست درسته؟ دستبنده هم استیله ولی خوشکله

منم کادوی رل قبلیمو دارم 

هیچ حسیممم ندارم بهش هیچیی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه مگه چیه منم کادو دوسپسر قبلیمو که یه پا بند بود داشتم و استفاده میکردم چون خوشگل بود اخرشم گم شد خیلی ناراحت شدم نه بخاطر کادو بودنش بخاطر اینکه خوشگل بود تازه سه سال بعد از عروسیم با عشقم گم شد 🫤 هنوزم میگم حیف گم شد خوشگل بود 

این چیزا الکیه بهشون فک نکن عادت کرده 

یعنی یادش نمیفته؟

من تازه کات کردم

چرا یادش میوفتم 

ولی وقتی چندسال بگذره نه دیگه کمرنگ میشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب دوست پسرمم ۴ ماهه با اون کات کرده یعنی شما با دیدن کادوش یادش میوفتین؟

جنس زن و مرد فرق داره 

اون اصلا یادشم نمیاد

ولی اون دوستمون خوب گفت براش ی دستبند بخر بگو اینو استفاده کنه

جنس زن و مرد فرق داره  اون اصلا یادشم نمیاد ولی اون دوستمون خوب گفت براش ی دستبند بخر بگو این ...

خودش یه دستبند دیگه هم داره به همون سبک اون دستبدی که دختره بهش داده اما فقط مال دختره رو دیدم تو دستش

خودش یه دستبند دیگه هم داره به همون سبک اون دستبدی که دختره بهش داده اما فقط مال دختره رو دیدم تو دس ...

والا چی بگم بخدا منم دقیقا همین قضیه رو دارمم ولی استفاده میکنم اصلانم برام مهم نیس

چون از اونا خوشم میاد

منم بعضی کادوها رو نگه داشتم اتفاقا مال چندسال پیش هست ساعت گرونه خدایش نمیشه دور انداخت

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤