من این ماه اقدام داشتم دارو هم استفاده کردم دو روز فشارم خیلی پایین بود حالت تهوع و سرگیجه شدید دارم از بوی غذا بیزارم ۹روز به موعدم مونده ترشح لوسیون هم دارم کسی بوده اینطوری باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
در مورد شما نمیدونم واقعا، ولی چقدر سخته این دورانی که آدم نمیدونه حاملهست یا نه. چون خودمم تو اقدامم میگم. با هر تغییری توی بدنم میگم حالا حاملهم یا نه! ما خانومها خیلی طفلکی هستیم تو این زمینه