اخه حیف پوستشون نیست ،در حد لاک و کرم ضد آفتاب و عطر و ادکلن آره ولی زیبایی بچه ها به ساده بودنش هست ،وقتی مادر خودش این جور چیزا را بخره یه جورایی اعتماد به نفس بچه پایین میاد ،یعنی تو زیبا نیستی و برای زیبا شدن باید آرایش کنی
ممنون خوشبحالت من خانوادم وقتی ۱۵ سالم بود ازشون خواستم برا تولدم برام کفش بخرن بابام گفت کفش میخوای ...
کاش یادش میرفت تولدمه، وقتی تو این زندگی ازش حمایت ندیدم، برام مهم نیست که چیزی برام بخره یا نه، من دختر خونه هم که بودم برام تولد نگرفتن ولی بخدا اگه ناراحت میشدم، مهم این بود هوامو داشتن، پشت و پناه داشتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هودیه بنفش بخر. تو این سن دخترا به این جور چیزا علاقه دارن
"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمدهاند...""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"
لوازم ارایشی و این جور چیزا اصلا نخر. از الان عادت کنه به ارایش کردن بزرگ شد صورتی نمیمونه براش
"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمدهاند...""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"