2777
2789
عنوان

یکیتون که رابطش با خدا خوبه

165 بازدید | 23 پست

بهش بگه دست از سر مهدیه بدبخت برداره 

بسه از بس هر چی داشتو از دست داد 

من که حرفی باهاش ندارم 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهدیه خانم چی شده بگو شاید تونستیم با گفتمان حلش کنیم  

هزار تا مشکل دارم هزار تا 

روحی روانی ( اینو  اگه میشه نگم ) ولی واقعا آزار دهندست

جسمی ( تخمدان پلی کیستیک و عوارضش ) 

خانوادگی که از همه بدتره بابام منت میزاره سر من و مامانم که من کار می کنم شما نه 

همش بهم می زنن که زشتم 

خواستگار ندارم امیدی هم ندارم داشته باشم

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
ولی اون دلش میخواد تــــو باهاش حرف بزنی...دلتنگ صدا و مناجات توعه...نه کس دیگه‌ای...

به اندازه کافی ضجه هامو دید 

حالت خوبه؟؟؟فقط دلش گرفته چرا این جوری میگی

امیدوارم هیچ وقت نفهمه به کجا رسیدم که اینو میگم هیچ کس نفهمه

چقدر خوبه که قبول داری خدا چقدر قدرت منده...

وقتی میگی بهش بگیم دست از سرت برداره ینی قبول داری قدرتشو....

من بهش میگم کمکت کنه ولی میشه خودتم بهش بگی ؟

شاید خدا منتظر خودته....

ازش خیلی فاصله گرفتی دلتنگته

به اندازه کافی ضجه هامو دید 

حواسش بهت هست...به وقتش شادی رو مهمون دل تنگت میکنه...فقط بهش ایمان داشته باش

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
هزار تا مشکل دارم هزار تا  روحی روانی ( اینو  اگه میشه نگم ) ولی واقعا آزار دهندست جسمی ...

عزیزم هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو مطمئن باش برات بهترینها رو در نظر گرفته فقط یه کم صبور باش

چقدر خوبه که قبول داری خدا چقدر قدرت منده... وقتی میگی بهش بگیم دست از سرت برداره ینی قبول داری قدر ...

جون دعا کردن ندارم