2777
2789
عنوان

یعنی من عاشق یه مرد متاهل شدم

650 بازدید | 41 پست

تو تاپیک قبلم گفتم که هم دانشگاهیم که یه مرد متاهل و حدود ۱۰ سال ازم بزرگتر با هم در ارتباطیم اما در حد دو دوست و خانمش از تموم قرار ها و تماس هامون باخبر من از هم صحبتی با این آقا خیلی خوشم میاد اما جوری نیست که دوست داشته باشمش از طرفی جوری رابطه امون که من دوست دارم سریع تر نامزد کنم ۴ تایی با هم قرار بزاریم بنظر خودم به چشم دوست میبینمش نه بیشتر اما تو تاپیک قبل همه یجوری نظر دادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمیشه رابطه ای عادی بین دو نفر باشه 

دو‌نفر داریم تا دونفر،خوشم ماد از همصحبتی باهاش،همچینکی بو داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو عاشق شده ای خبرنداری عزیزم مبارکه شیرینی بده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اخه اگه بیشتر بود چرا دوست دارم ازدواج کنم با یکی دیگه فک میکنم حسم به اون فقط به عنوان یه دوست  ...

نمیدونم والا چی بگم🙃

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌