2777
2789
عنوان

فدای دلای پاکتون بشم

61 بازدید | 6 پست

تو رو خدا برای بهبود حال دخترم یه صلوات بفرستید چند روزه تب داره و حالش بده بچم نصف شده 😔

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

فرستادم ی حمد هم خوندم لطفا برای حال دلم ی صلوات بفرستید 😔😔😔😔

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم ی حمد هم خوندم لطفا برای حال دلم ی صلوات بفرستید 😔😔😔😔

چشم عزیزم ...فدای دل پاکت بشم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

سلام گلم برای سنگ مصنوعی منم ازادمینشون پرسیدم بو میده این کار گفت نه شک کردم آخه جاادویه ای مامانم گرفت بومیداد تاحدی وهمینطور میگه چندین برابر قیمت میتونی بفروشی این دیگه گرون فروشی حساب میشه ادمینش گفت حرفت غیر منطقیه واقعا آدم تایه کارو ازنزدیک ندیده نباید انجام داد نشناخته بازم ممنون اطلاع رسانی کردی🙏🌺🌸

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)