2777
2789
عنوان

بانک صادرات ایران

452 بازدید | 12 پست

میخام نرم افزار بانک صادرات نصب کنم ک از طریق گوشی پول انتقال بدم چ برنامه ای باید نصب کنم

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

اپلیکیشن همراه بانک رو از سایت خود بانک صادرات نصب کن ولی بعدش باید بری بانک تا فعالش کنه برات

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اپلیکیشن همراه بانک رو از سایت خود بانک صادرات نصب کن ولی بعدش باید بدی بانک تا فعالش کنه برات

نمیدونم از کجا بابد نصب کنم 

تو گوگل بزنم سایت بانک صادرات؟؟

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

همراه بانک صادرات

از گوگل یا بازار دانلود کنین

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

نمیدونم از کجا بابد نصب کنم  تو گوگل بزنم سایت بانک صادرات؟؟

بله

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
همراه بانک صادرات از گوگل یا بازار دانلود کنین

بعد بدون اینکه کارت دستم باشه میتونم انتقال و شارژ و قبض و ..اینکارا انجام بدم

همراه بانک صادرات از گوگل یا بازار دانلود کنین

بعد بدون اینکه کارت دستم باشه میتونم انتقال و شارژ و قبض و ..اینکارا انجام بدم

اره

البته برای اینکه وارد شین و ثبت نام کنین، باید شماره کارت بزنین ولی برای بقیش نه دیگه. چون دیگه کارت ثبت شده. 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

اره دیدم خیلی ناراضین ولی من دارم. راضیم هستم. یکم باگ داره ولی در کل خوبه

ارهالبته برای اینکه وارد شین و ثبت نام کنین، باید شماره کارت بزنین ولی برای بقیش نه دیگه. چون دیگه ک ...

اگه صاحب حساب نباشه بازم میشه نرم افزارشو نصب کرد یعنی به ویدیوی چهره و تایید چهره احتیاجی هست یا ن !؟

اگه صاحب حساب نباشه بازم میشه نرم افزارشو نصب کرد یعنی به ویدیوی چهره و تایید چهره احتیاجی هست یا ن ...

نه نیاز نیست

وقتی نصب کردم این چیزا رو نخواست