2777
2789

سلام خوبین خانوما یه لحظه بگین ببینم حق با منه یا نه توروخدا،اعصابم بدجور خرابه،یه زندایی دارم از من ۷سال بزرگه،دخترش به دنیا اومد اسم دختر منو گذاشت هرچی بیاد ببینه تو خونم میره کپی کپییییییشو میخره،بوفه خریدم بعد چند سال رفت کپیشو خرید جوری که پیش هم بذارن مو نمیزنه،یه چند روز پیش مامانم برای دخترم کت کلاه و شلوار بافت خزدار،خیلی قشنگن امروز زنگ زده به مامانم کانفه خریدم برای انیسای منم ببافی دقیقا همون رنگ خریده چیکار کنم؟منم با مامانم بحثم شد که من دوس ندارم ست باشن چیکار کنم اخه

چشم و هم چشمی رواج پیدا کرده هر چی میخوری رو خب اول بهش نشون نده 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم و هم چشمی رواج پیدا کرده هر چی میخوری رو خب اول بهش نشون نده 

ببخشید میخری بوده 🤭

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
حق داری من خیلی بدم میاد لباس شبیه هم اون لباس رو دیگه میندازم دور.یکبار به روش بیار آورد ببافه بزن ...

بخدا خیلی ناراحتم،خیلی بیشعوره،مامانم به من دعوا میکنه الان میگه اخلاق تو بده چیکار کنم خب بهش گفتم دیگه اصلا اون لباسارو نمیپوشونم که ست باشه ناراحت شده میگه میرم خونم

میبینی توروخدا مامانم هم به من دعوا میکنه میگه خبیثی اخلاقت گنده اما خب دوس ندارم بچم ست باشه با کسی ...

من چیزی میخرم باید قایمش کنم والا🫥 خونه مادرشوهررفتنی همش لباس قدیمی هارو میپوشم از دست جاریم

سعی کن رابط ات به مرور زمان کمتر و کمتر بشه

نه اینکه کلا قطع رابطه کنی باهاش قهر کنی نه خونه همدیگه نرین