2777
2789
عنوان

تبلی روده کودک دوساله

162 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دخترم دوسال و3ماهشه تولدش4کیلو وقدش54بود الان 9500 وقدش80 هستش از دوماهگی کلا 8تا12ساعت شیر نمیخورد غذای کنکی که هم 4ماهگی براش شروع کردم اصلا لب نمیزد 9ماهگی یبوست شد یه ماه یبوست بود دو روز خوب بود وزن ورشد هم نداشتدکترای زیادی بردم شربت دادم برای اشتهاش ولی بازم هیچی به هیچی... الانم دکتر گوارش بردم گفت تنبای روده داره شربت سفید رنگ peg49درقد وشربت لاکتولوز داده‌... کسی تجربه ای در این زمینه داره خیلی میترسم خوب نشه ورشد نکنه😭😭😭😭دکتر خوب وکاربلد سراغ دارین

کدوم شهری؟

من یادمه دوستم روده اش مشکل داشت تو بچگی شیراز عمل کرد خوب شد 

راستش اسم دکتر و بیمارستانش یادم نمیاد ولی میدونم دکترای خوبی هست اونجا تحقیق کن و ببر اونجا 

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟ من یادمه دوستم روده اش مشکل داشت تو بچگی شیراز عمل کرد خوب شد  راستش اسم دکتر و بی ...

دو روز پیش فوق تخصص گوارش محمود حقیفت بردم  خداکنه با داروهاش جواب بگیره دخترم

ان شاالله که چیزی نباشه علائمش چی بود که گفت تنبلی داره؟

کلا از کوچکی غذا نمیخورد وهمش یبوست بود شکش پره نفخ بود باد کرده بود نافش زده بودبیرون... وقتی دسشویی نمیکرد میگفت شکمش درد میکته دسشوییشم گلوله گلوله بود

همون لاکتولوز خیلی خیلی خوبه. ولی بهش کیدی لاکت هم بده. غذاهای فیبر دار تحرکات روده اش رو زیاد میکنه ...

خداکنه خوب بشه اصلا رشد نمیکنه خیلی میترسم اصلا نمیدونم روزام چطوری میگذره لباس های یکسالگیش براش هنوز خوبه

مایعات زیاد بده اب هویج اب سیب ولی اب هم باهاش بده الوچه هم خوبه به تحرک وادارش کن ببر ترامپولی هی بپر بپر بدو بدو دنبالش 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

ویتامین هم خوبه مولتی ویتامین بده شربت فروگلوبین خوبه اهن و ب کمپلکس با هم داره

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

چه غذاهایی بهش میدین؟

از این به بعد فقط براش آش درست کنید،آش تقریبا سفت

مثلا ماهیچه و برنج و پرک جو و ماش( که چندبار جوشوندین و آبش رو بیرون ریختین) رو بذارین بپزه، آخرش بعش گیشنیز و یکم آبغوره اضافه کنید ، ماهیچه رو هم جدا کنید میکس کنید براش هم خیلی مقوی هم به خاطر جو برای تنبلی روده خوبه

یا ۵،۶ تا گوجه رو میکس کنید، با سینه مرغ نگینی تو پیاز تفت داده شده، مخلوط کنید با برنج و پرک جو و هویج و سیب زمینی نگینی بپزید، آخرم بهش جعفری اضافه کنید

غذاهاتون عمداتا آش طور باشه و توش جو باشه

بهش پرک زردآلو هم بدین یا لواشک خونگی

آب زیاد بخوره

دو روز پیش فوق تخصص گوارش محمود حقیفت بردم  خداکنه با داروهاش جواب بگیره دخترم

انشاالله

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر
ویتامین هم خوبه مولتی ویتامین بده شربت فروگلوبین خوبه اهن و ب کمپلکس با هم داره

اهن که بهش میدم بیشتر یبوست میگیره کم خونم هست... امروزم 5شیره بهش دادم بازم شکمش کار نکرده