2777
2789
عنوان

خدایا ازت انتظار نداشتم دلمو خون کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم امید داشته باش ببین من مشتاق دیدن ینفر بودم که دیدنش محال بود رفتم مشهد کلی دعا و فلان حتی ...

چون بیخیالش شدی هر چی بیخیالش بشی میاد سمتت وقتی زور میزنی نمیشه همیشه همین بوده

خیلی از دعاهایی که میکنیم فکر میکنیم به صلاحمونه در صورتی که اگه مستجاب بشه بدبخت میشیم 

شما هرچقدر دعا کنی از سه حالت خارج نیست 

1 تو همین دنیا مستجاب میشه

2 یه بلا و گرفتاری از سرت میگذره 

3.یا اینکه ذخیره آخرتت میشه 

میگن تو قیامت وقتی آدما اثرات دعاهاشونو میبینند آرزو میکنند که ای کاش هیچکدام از دعاهاشون تو دنیا مستجاب نمیشد

شما هر چیزی رو از خدا بخواه 

صلاحت باشه میده 

صلاحت نباشه واست ذخیره میکنه❤

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

انشاالله همیشه همینقد مدعی باشی و دلت نشکنه

چقد زبونت تلخه الان چی گفتم ک میگی من مدعیم فکر کردی فقط خودت دل داری و ادمی شاید بخاطر همین ک ادمارو اذیت میکنی دعاهات مستجاب نمیشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خیلی از دعاهایی که میکنیم فکر میکنیم به صلاحمونه در صورتی که اگه مستجاب بشه بدبخت میشیم  شما ه ...

این دنیا چه خوشی دیدم که اون دنیا چی بشه. 

بله انگار صلاح در اینه من حسرت و عقده ساده ترین چیزا رو داشته باشم. 

عجب حرفایی میزنید.

زندگی جاری است ...

همه چی به وقتش خوبه. دیگه هیچی نمیخوام ازش

خون می چکد از دیده در این کنجِ صبوری/ این صبر که من می کنم افشردنِ جان است...💔 من دلم میخواد یه بار بخوام بشه ؛ همون موقع که ذوقشو دارم بشه، همون موقع که منتظرشم بشه، نه دیگه وقتی که بیخیالش شدم!

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل