2777
2789
عنوان

چه غلطی بکنم؟ 😭😭

150 بازدید | 14 پست

یه هفته ۱۰روز بود سرم خارش داشت فک میکردم ماله اینه که شامپومو عوض کردم امروز فهمیدم شپشه، پسر۴سالمم گرفته، فک کن ازمهدآورده

الان چه غلطی بکنم؟ دارم ازاسترس وبغض میمیرم😭😭

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

چرا اینقدر شپش زیاد شده؟😨

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهاتونو هردوتون از ته بزنین سریعتر  خدا همه اینایی ک چیزی از بهداشت سرشون نمیشه رو کله پا کنه ...

پسرم مهدمیره تو روحیه اش اثرمیذاره نمیخوام کچلش کنم

موهاتونو هردوتون از ته بزنین سریعتر  خدا همه اینایی ک چیزی از بهداشت سرشون نمیشه رو کله پا کنه ...

تونت زده کاری به بهداشتم نداره الان من خودم هرررروز بدون استثنا حمامم ولی یهو کپ کردم شپشو دیدم

پسرم مهدمیره تو روحیه اش اثرمیذاره نمیخوام کچلش کنم

بخاطر مسخره شدن ؟ 😂 من وقتی ۱۷ سالم بود از مدرسمون گرفتم ، همه موهامو از ته زدم کچل کردم 

بازم خودت میدونی با شامپو های مخصوص هم میشه ی کاریش کرد 

تو اینترنت هم ی تحقیقی بکن ، اونجا جوابای بهتری میگیری 

تونت زده کاری به بهداشتم نداره الان من خودم هرررروز بدون استثنا حمامم ولی یهو کپ کردم شپشو دیدم

بله دیگه دقیقاااا همینه 

مثل کروناست ی جورایی

هرچقدر هم رعایت کنی کافیه پیش یکی ک مبتلا بهشه بری ، ازش میگیری .  خارشش مثل سگ میوفته ب جون سر و کلت ، خیلی بده 

ایشالا ک زود تر خوب شین 

بله دیگه دقیقاااا همینه  مثل کروناست ی جورایی هرچقدر هم رعایت کنی کافیه پیش یکی ک مبتلا بهشه ...

خیلی بده خارشش بدبود ولی حالا که فهمیدم شپشه خیلبییی خیلیییی بدتره