اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 عنوان ❤️کیا بعد عمل بینی اعتماد بنفسشون رفت بالا❤️ 104 بازدید | 13 پست اعلام حضور کنید😂❤️از چند ماه بعد عمل از چهرتون خوشتون امد؟؟ کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی.... 1402/08/05 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رايانا عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 14033 همشون خب «شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
نفسم22 عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 3067 به نام خدا من😂✋بعد ۶ماه فرم خوبی پیدا کرد کلن خیلی راضیم ازش چون طبیعیم عمل کردم صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 همشون خب اخه بعضیا میگن پشیمونیم🤦🏻♀️ کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 به نام خدا من😂✋بعد ۶ماه فرم خوبی پیدا کرد کلن خیلی راضیم ازش چون طبیعیم عمل کردم خداروشکرررر عزیزممم😍😍 کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
نفسم22 عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 3067 خداروشکرررر عزیزممم😍😍 قربونت قشنگم صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 من تازه دوماه هست ک عمل کردم حس میکنم چهرم خیلی عجیب شده بنظر شما بهتر میشه؟؟ کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 قربونت قشنگم 😍🥰💋 کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
darya99z عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1261 اخه بعضیا میگن پشیمونیم🤦🏻♀️ من پشیمونم چون بینیم احساس میکنم فرقی نکرده طبیعی عمل کردم من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
رايانا عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 14033 اخه بعضیا میگن پشیمونیم🤦🏻♀️ عههه؟حتما دکتره کارش خوب نبوده وگرنخ من هر کیو دیدم راضی بوده که . و واقعا روی اعتماد به نفسشون هم تاثیر داشته «شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 من پشیمونم چون بینیم احساس میکنم فرقی نکرده طبیعی عمل کردم اره دقیقا بعضیا از همین گله میکنن😢 کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
darya99z عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1261 اره دقیقا بعضیا از همین گله میکنن😢 به نظرم نیمه فانتزی بهترین گزینه است واسه خانوما من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 عههه؟حتما دکتره کارش خوب نبوده وگرنخ من هر کیو دیدم راضی بوده که . و واقعا روی اعتماد به نفسشون هم ت ... اره دقیقا خیلی تاثیر داره واقعابعضیا خیلی زود هیچی نشده تو ماه های اول ک بینی تو اوج ورمه افسرده میشن میگن بینیمون بد شده کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 به نظرم نیمه فانتزی بهترین گزینه است واسه خانوما دقیقااا👌🏻 کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....