2777
2789

اعلام حضور کنید😂❤️

از چند ماه بعد عمل از چهرتون خوشتون امد؟؟

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا من😂✋بعد ۶ماه فرم خوبی پیدا کرد کلن خیلی راضیم ازش چون طبیعیم عمل کردم 

خداروشکرررر عزیزممم😍😍

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....

من تازه دوماه هست ک عمل کردم حس میکنم چهرم خیلی عجیب شده بنظر شما بهتر میشه؟؟

اخه بعضیا میگن پشیمونیم🤦🏻‍♀️

من پشیمونم چون بینیم احساس میکنم فرقی نکرده طبیعی عمل کردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
اخه بعضیا میگن پشیمونیم🤦🏻‍♀️

عههه؟حتما دکتره کارش خوب نبوده وگرنخ من هر کیو دیدم راضی بوده که . و واقعا روی اعتماد به نفسشون هم تاثیر داشته 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
من پشیمونم چون بینیم احساس میکنم فرقی نکرده طبیعی عمل کردم

اره دقیقا بعضیا از همین گله میکنن😢

عههه؟حتما دکتره کارش خوب نبوده وگرنخ من هر کیو دیدم راضی بوده که . و واقعا روی اعتماد به نفسشون هم ت ...

اره دقیقا خیلی تاثیر داره واقعا

بعضیا خیلی زود هیچی نشده تو ماه های اول ک بینی تو اوج ورمه افسرده میشن میگن بینیمون بد شده

به نظرم نیمه فانتزی بهترین گزینه است واسه خانوما

دقیقااا👌🏻