2777
2789

شوهرم ازهمه نظر خوبه فقط من دوسش ندارم....

تولم میگم طلاق بگیرم.‌.بعدمیگم خب بعدش چی؟🤦‍♀️

تاکی ادامه داره این دوس نداشتن؟؟تودوربریاتون داشتین کسایی روکه بخاطر دوس نداشتن طلاق بگیرن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم جدا میشم بعد چندسال زندگی مشترک ،، چون همسرم منو دوست نداره و تنها علت جدایی همینه ،، یهویی قصد طلاق کرده و گفته منو نمی‌خواد و الآن توی پروسه طلاقیم ، اما خانواده دیگه یه جورایی پشتش نیستن چون همه میگن بد کرده 

بهش بگو دوسش نداری لااقل مثل همسر من رفتار نکنی نقش بازی نکنی ، همسر من تمام مناسبتها برای من کادو می‌خرید و نقش یه آدم خیلی‌ خوب بازی کرد اما یکدفعه همچین کاری کرد الآن من خیلی دارم اذیت میشم همش میگم اگر چندسال منو نمی‌خواسته فکر جدایی بوده چرا توی زندگی بروز نداد یا چرا نزاشت خودم تصمیمی بگیرم البته سه ماه بعد عروسی هم قصد کرد کرد منو طلاق بده اون موقع من قبول نکردم همون موقع هم با نقشه پیش رفت و به جای خودش مشاور به من گفت همسرم همچین قصدی داره