2777
2789

سلام

ما تقریبا دو سال پیش وام بانک ملت گرفتیم سه تا از همکارا مثلثی ضامن هم شدیم. فقط یه ضامن نیاز داشت چون هرکسی خودش و ضامن گواهی کسر اقساط برای ضمانت باید تحویل میداد.

تا چند ماه پیش خودکار اقساط از حقوق کسر میشد اما انگار چند ماهیه که بانک دیگه خودش از حقوق کسر نمیکنه و باید دستی وام رو بدیم

متاسفانه کسی که من ضامن هستم دو ماهه وامش رو نداده

سوالم اینه با توجه به اینکه خودش گواهی کسر اقساط برای وام خودش ارائه داده آیا ممکنه اگه این ماه هم وامش رو نده از حقوق من کسر کنن یا خیر

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره در هر صورت با ضامن کار دارن نه با وام گیرنده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله کسر میکنن

من مرخصی زایمان هستم آخر ماه برمیگردم سر کار

یه پیام بهش دادم چندروز پیش جواب نداد

امروز زنگ زدم تو دسترس نبود

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
آره در هر صورت با ضامن کار دارن نه با وام گیرنده

آخه خودش کسر اقساط داره برای بانک هم پروسه ش یکیه 

وقتی خودش تو دسترس هست و هردوی ما کسر اقساط داریم منطقی اینه که از حقوق خودش بردارن

آخه خودش کسر اقساط داره برای بانک هم پروسه ش یکیه  وقتی خودش تو دسترس هست و هردوی ما کسر اقساط ...

بانک کلا با ضامن کار داره منم برای همکارم ضامن شده بودم فقط به من زنگ میزدن

من خودم به اون خانم زنگ میزدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بانک کلا با ضامن کار داره منم برای همکارم ضامن شده بودم فقط به من زنگ میزدن من خودم به اون خانم زنگ ...

وام گیرنده کسر اقساط داده بود؟ 

منم از این موارد داشتم که به من زنگ بزنن اما وام گیرنده خودش گواهی کسر اقساط نداشته 

نگران نباشید ،تا ۳ ماه کسر نمیکنن، در یه فرصت دیگه بهش بگید پرداخت کنه

ماه سوم میشه دو هفته بعد

من تو همراه بانک‌م میتونم ببینم چقدر داده کی سرسید میشه

وام گیرنده کسر اقساط داده بود؟  منم از این موارد داشتم که به من زنگ بزنن اما وام گیرنده خودش گ ...

بله هردو داده بودیم 

خب شما تلفن خونش را نداری؟یا شماره همسرش ، مگه سر کار نمیاد؟تو اداره بهش زنگ بزن و جدی بگو بره پردا ...

ن موبایلش رو دارن که تو دسترس نیست 

من‌بیمارستان مشغولم امروز به همکارم گفتم اگه دیدش بهش بگه

این بنده خدا که بهش گفتم هم ضامن منه حقوق منو بردارن رو وامای عقب افتاده منم نمیتونم وامی که اون ضامن شده رو بدم

ن موبایلش رو دارن که تو دسترس نیست  من‌بیمارستان مشغولم امروز به همکارم گفتم اگه دیدش بهش بگه ...

خب ،یه سری بانک بزن و قبل از اینکه بانک بیاد سراغ شما ،صحبت کن که اگه بشه از حقوق خودش بردارن،البته بعیده ولی شما برو