2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

260 بازدید | 14 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پدر من خیلییی آدم عصبانی و مرد سالاریه و از وقتی یادم میاد من و مادر و خواهرمو عذاب داده همیشه سر کوچک ترین چیزاام دعوا داریم بدترین فوحش هارو به ما میده و مارو کتک میزنه چند ماه پیش تو یکی از همین دعوا ها با چاقو به سمت مامانم حمله کرد و چندین بار مارو تهدید کرده که میکشمتون ما به عموم گفتیم بیاد باهاش حرف بزنه اما بدتر شد در واقع ما از کسی نمیتونیم کمک بخواییم و واقعا میترسیم که یکی از مارو بکشه به فرار از منزل هم فکر کردیم اما بازم میترسیم که پیدامون کنه و بکشمون

خواهش میکنم اگه شما راهکار و یا نظری به ذهنتون میرسه برای نجات پیدا کردن از این وضع بهمون بگید بخدا دیگه هیچکدوممون نمیکشیم حتی خوابم ازمون گرفته همش میترسیم وقتی خوابیم یه بلایی به سرمون بیاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا این حدخشونت باید دارو بگیره وبستری بشه. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اکثر قتل ها در خانواده و یا بر سر ناموس و قتل های ناموسیه.  اگر پدرت همچین کاری میکنه شاید از لحاظ سلامت روان دچار مشکل هم هست. خواهش میکنم دوباره اکر به عموتون اطمینان کامل دارید به کلانتری ها یا نمیدونم اورژانس اجتماعی خبر بدید. متاسفم عزیزم برای پدرت...

اکثر قتل ها در خانواده و یا بر سر ناموس و قتل های ناموسیه.  اگر پدرت همچین کاری میکنه شاید از ل ...

خیلی ممنون عزیزم

بله من میدونم که پدرم بیماری روانی داره و روز به روزم داره بدتر میشه اما خودش معتقده که بیمار نیست و حتی اسم دکتر هم نمیتونیم پیشش بیاریم

به عمومم چند بار گفتیم اما اوناعم خیلی دخالت نمیکنن و براشون مهم نیست

خیلی ممنون عزیزم بله من میدونم که پدرم بیماری روانی داره و روز به روزم داره بدتر میشه اما خودش معتق ...

توکل بر خدا دعا میکنم هرچه زودتر این مشکل براتون حل بشه چون بدتر از نداری و فقره . آدم از نداری بکشه اما از خانواده نه اصلاااا. اجازه تنها بیرون رفتن داری؟ میتونی بری همون مراحل که گفتم کلانتری جایی..آخه با چاقو تحدید کردن...

توکل بر خدا دعا میکنم هرچه زودتر این مشکل براتون حل بشه چون بدتر از نداری و فقره . آدم از نداری بکشه ...

بله اجازه دارم اما از بعدش میترسم

میگم که ما به عموم گفتیم هنوز سرش دعوا داریم میگه چرا به اون گفتید دیگه کلانتری و پلیس که واویلا

یچیز دیگه بگم‌بهت هر وقت تهدید کرد با وسیله ای شمارو تماس بگیر با صد و ده چون من واقعا نگران اینجور ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ممنون میشم برامون دعا کنید که از دستش نجات پیدا کنیم🥲

خیلی متاسفانه ممنون میشم برامون دعا کنید🙏🏻

حتما عزیزدلم 🥲 میدونم چقد تحت فشاری خدا لعنت کنه آدمه بد و که هیچی حالیش نیست نه ایمانی نه انسانیتی آخه اونم پدر؟ چرا باید ترس بندازه به جون خانوادش🥲 ببخشید که میگم اما دستش بشکنه