2777
2789
عنوان

کسایی که امپول hcj زدین بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 34 پست
یه خورده حساس هست اما نه اینکه اگه یکی دست بزنه درد بگیره در حد یکم تیر میکشه

اگ از اول ک امپول زدی ایطوره ک نمیدونم ولی اگ یکی دو روز حساس شدن بله احتمالش زیاده، اره بابا ی تغییرات کوچیک ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله دعا کن برام خیلی بچه دوسداریم یکبار طبیعی حامله شدم متاسفانه سقط شد الان یکساله اقدامیم

منم مثل شما یک سال اقدامم ان شاالله یه نی نی سالم نصیب شما بشه یکی هم من 

اگ از اول ک امپول زدی ایطوره ک نمیدونم ولی اگ یکی دو روز حساس شدن بله احتمالش زیاده، اره بابا ی تغیی ...

اصلا جرئت ندارم بیبی بزارم دوسه ماه پیش کلن علائم حاملگی داشتم انقد که مطمعن بودم حاملم اما هرجی بیبی زدم‌منفی بود و متاسفانه با ده روز تاخیر پریود شدم الان چند ماهی بود که پریودام بهم ریخته بود و این ماه اولین دوره ای که کلومیفن خوردم و امپول زدم امیدوارم به ماه دوم‌نکشه