2821
2789
عزمزم پدرشوهرتون هم درگیری لنف داشتن؟

اونو نمیدونم. ولی بدخیم بود و دکتر کاملا قطع امیدکرده  بود . توده هم خیلی بزرگ بود

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که خوب شدن.. عزیزم چند ساله خوب شدن

۱۲ سال پیش عمل کرد. وتا الان هیچ عوارض یا علائمی نداشته. انشالله خدا به پدر شما هم کمک کنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
شیمی درمانی هم شدن؟

بله شیمی درمانی هم کرد حدود یکسال درگیر این قضیه بود .کلی دارو و رفت و آمد داشت و چند دوره شیمی درمانی سختیهای خودشو داشت ولی خدارو شکر کامل خوب شد. درواقع معجزه بود

بله شیمی درمانی هم کرد حدود یکسال درگیر این قضیه بود .کلی دارو و رفت و آمد داشت و چند دوره شیمی درما ...

خدا روشکر که خوب شدن..🥺🥺من همسرم درگیر شدن.. من خیلی خودم رو باختم.. نگاهش که میکنم دور ازجون فکر میکنم تمام.. ای کاش برای من هم معجزه بشه.. من عمل کرده و کل توده خارج شده و به جایی هم متاستاز نداده ولی ۳ لنف کنارش درگیر شد که خداروشکر  و اونا هم خارج شدن ۱۲ جلسه شیمی درمانی نوشته ۲ جلسه انجام شده خدا کنه یه روز منم بیام و از درمان همسرم بگم و مثل شما امیدی باشم برا  بقیه فعلا که جز گریه و آه و اشک هیچ

خدا روشکر که خوب شدن..🥺🥺من همسرم درگیر شدن.. من خیلی خودم رو باختم.. نگاهش که میکنم دور ازجون فکر ...

عزیزم نگران نباش تو سرطان روده اکثر کسایی که با جراحی توده از بدنشون خارج میشه درمان میشن امیدت به خدا باشه. همسرشما مطمئنا سنشون پایینتره وبدنشون قوی تره.تازه پدرشوهرمن اصلا هم رعایت نمیکرد و تودوره درمانش سیگار هم میکشید.شما مطمئن باش نتیجه میگیرید‌ فقط جلسات شیمی درمانی رو مرتب و سر وقت ادامه بدین. تا میتونی بدنش رو تقویت کن . و مهمتر از هر چیزی روحیه است .از نظر روحی بهش برس و امیدوارش کن . با امید خدا این مرحله رو هم میگذرونید .به حق امام حسین چند وقت دیگه همینجا خبر درمانشونو بهمون میدی. برای شفاشون آیت الکرسی میخونم

عزمزمه پدرشوهرتون اون موقع چند سالشون بود

الان حدود ۷۳ یا ۴ سالشه. ۱۲ سال پیش میشه ۶۰ و اینا تقریبا

درمان بیماری‌های خود را با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه در ترکیه تجربه کنید

اگر به دنبال درمان بیماری‌های خود با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه هستید، ترکیه گزینه‌ای عالی برای شماست. ترکیه به دلیل برخورداری از پزشکان و مراکز درمانی مدرن و مجهز، به یکی از مقاصد گردشگری سلامت محبوب در جهان تبدیل شده است.

ما در سایت گردشگری سلامت لیپام ، با همکاری با بهترین پزشکان و مراکز درمانی ترکیه، خدمات گردشگری سلامت را به صورت کاملاً تخصصی ارائه می‌دهیم. ما تمام مراحل سفر شما را از صفر تا صد مدیریت می‌کنیم تا شما بتوانید با خیال راحت و بدون دردسر، درمان خود را در ترکیه انجام دهید.

ما در تلاش هستیم تا بهترین تجربه گردشگری سلامت را برای شما رقم بزنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو خدمات، "توریست سلامت لیپام" را در گوگل جستجو کنید

اصلا اینطور نیست.همسرمن پیوند مغزاستخوان انجام داد طالقانی بخش بین الملل.از عراق اومده بودن گفتم درمان ایران عالیه.فامیلشون ترکیه پیوندزده بود بعد دوماه فوت شده بود.اما از ایران خیلی راضی بودن