2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر نوجون دارن تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 47 پست
ایندفعه بردم میگم به دکترش دیروز معاینه کرد بخشید اندام تناسلیش رو معاینه کرد گفت بلوغش کامل شده حال ...

اگه مو درنیاره کامل نیس

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14 سالگی بود فکر کنم.. بردن زدن.. کلی دارو و.. درست شد ولی استخوان بدیش بزرگ شد عوارضشه

اخه میدونی پسر من اصلا قدش کوتاه نیست همیشه ماکزیمم منحنی رشدش بود ولی دیروز خیلی دکتر حرفای بدی زد بهم

پسر خاله شما موهای صورتش رشد کرده بود؟صداش برگشته بود؟

نه بابا اون اصلا مو نداشت..

خالم نگران بود کلا ببخشید حتی میگفت بدنش ام مو نداره

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
نه بابا رشد میکنه مگه دختره که تا 13 سالگی رشد کنه؟ 160 به نظرم خیلیم خوبه 

خودم هم همین فکر رو میکردم من اصلا فکر نمیکردم پسرم بلوغش کامل شده باشه آخه خیلی بچه طوره هنوز شبکه پویا میبینه بچه من

خودم هم همین فکر رو میکردم من اصلا فکر نمیکردم پسرم بلوغش کامل شده باشه آخه خیلی بچه طوره هنوز شبکه ...

یه دکتر دیگه ببرش ببین نظر اون چیه

داداش منم تا 13 سالگی خیلی ریز بود مطمئنم 160 خیلی کمتر بود چون من 160 هستم مقایسه میکردم الان 179 قدش0

یه دکتر دیگه ببرش ببین نظر اون چیه داداش منم تا 13 سالگی خیلی ریز بود مطمئنم 160 خیلی کمتر بود چون ...

راس میگی؟ باشه عزیزم میبرمش همین رو هم به زور بردم چندساله صحبتش رو میکنم همسرم میتوپه بهم چون همشون قد کوتاهن فکر میکنه عیب میذارم روشون فکر میکردم پسرم به خونواده من رفته چون اندامش کشیده بود همیشه 

برادرشوهر من 162 قدش با زنش هم قدن ولی پسرش 180 

چه خوب ماشاالله.خدا کنه پسر منم قد بکشه اخه ۱۶۰ بمونه خیلی ریز میشه دیروز به دکتر هر چه گفتم یه براورد کن ببینم چقدرمیشه گفت نمیشه فهمید کلا هم گارد گرفته بود روم که چرا دیر اوردیش بچم از دیروز دپرس شده

چه خوب ماشاالله.خدا کنه پسر منم قد بکشه اخه ۱۶۰ بمونه خیلی ریز میشه دیروز به دکتر هر چه گفتم یه براو ...

مطمئنم رشد میکنه نگران نباش 

بچه هنوز صداشم کلفت نشده چه جوری میگه به بلوغ رسیده؟ 

دختر من 11 سالشه موهای زیر بغل و... کلکی در اومده سینه هم داره ولی هنوز پریود نشده 

مطمئنم رشد میکنه نگران نباش  بچه هنوز صداشم کلفت نشده چه جوری میگه به بلوغ رسیده؟  دختر ...

خودم هم همین فکر رو میکردم که چون صداش تغییر نکرده و موهای صورتش رشد نکرده هنوز بلوغش کامل نشده  میبرمش یه دکتر دیگه .مرسی عزیزم