بچه ها پسرم چند روز دیگه تولد ۱۳ سالگیشه قدش ۱۶۰ دیروز بردم دکتر کلی حرف بهم زد که چرا دیر اوردی این بلوغش کامل شده و از این حرفا کلی ناامیدم کرد اخه پسر من هنوز نه صداش برگشته نه موهای صورتش رشد کردن فقط پشت لبش تیره داره میشه اونم هنوز حالت کرک داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دکتر دیگه ببرش ببین نظر اون چیه داداش منم تا 13 سالگی خیلی ریز بود مطمئنم 160 خیلی کمتر بود چون ...
راس میگی؟ باشه عزیزم میبرمش همین رو هم به زور بردم چندساله صحبتش رو میکنم همسرم میتوپه بهم چون همشون قد کوتاهن فکر میکنه عیب میذارم روشون فکر میکردم پسرم به خونواده من رفته چون اندامش کشیده بود همیشه
چه خوب ماشاالله.خدا کنه پسر منم قد بکشه اخه ۱۶۰ بمونه خیلی ریز میشه دیروز به دکتر هر چه گفتم یه براورد کن ببینم چقدرمیشه گفت نمیشه فهمید کلا هم گارد گرفته بود روم که چرا دیر اوردیش بچم از دیروز دپرس شده