۴۵۶کیم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 127 عنوان گرافیک😀 82 بازدید | 7 پست دو دل بودم این تاپیکرو بزنم یا نه ولی ممنون هستم اگر بیاید و بگید برای رشته گرافیک چقدر هزینه باید کرد و چجوریه؟یا کدوم زیر رشته از هنر بهتر از گرافیکه باید چیکار کنیم؟ و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر 1402/08/05 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 من تا لحظه اخر قرار بود برم گرافیک دیدم کلی باید هزینه کنم دیگ ارزوی بچگیمو مجبور شدم کنار بزارم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
۴۵۶کیم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 127 من تا لحظه اخر قرار بود برم گرافیک دیدم کلی باید هزینه کنم دیگ ارزوی بچگیمو مجبور شدم کنار بز ... یه جا میگن هر ماه ۱۰۰ میلیون باید کنار گذاشت یه جا میگن اصلا اینجوری نیست میگن که هر سال ۲۰۰ تومن هر ماهم ۱۵ تومن میتونی بری هر جا یه جی میگن بین هزار تو آدم قرار میگیره😀 و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 یه جا میگن هر ماه ۱۰۰ میلیون باید کنار گذاشت یه جا میگن اصلا اینجوری نیست میگن که هر س ... منم برای همین رفتم تجربی🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
۴۵۶کیم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 127 منم برای همین رفتم تجربی🥲 میخواستم ریاضی فیزیک یا ادبیات برم ولی گرافیک رو بیشتر دوست داشتم و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 میخواستم ریاضی فیزیک یا ادبیات برم ولی گرافیک رو بیشتر دوست داشتم البته شهری که من زندگی میکنم امکانات نداره اگ شهرتون بزرگ و با امکاناته برو اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
۴۵۶کیم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 127 البته شهری که من زندگی میکنم امکانات نداره اگ شهرتون بزرگ و با امکاناته برو نه بابا برای ماهم اینجوریه باید مرکز استان مون برم و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر