2777
2789
رو این قضیه کلا اعتماد بنفسم رو ازدست دادم کامل شیو میکنم اما باز بو میدم موهام چربه همیشه 

حتما برو دکتر 

مثلا من صورتم جوش میداد 

اومدم اینجارو خوندم هرکس یه چیزی میگفت

یکی میگفت اریترومایسین،یکی یه چیز دیگه میگفت

کلی نظرات متفاوت 

آخرش رفتم دکتر پوست،برگشت گفت اصلاااااا استفاده نکن 

هرچیزی واسه یه پوستی خوب و جوابه 

نمیشه یه نسخه رو پیچید واسه همه پوستا

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

مام اسپری سورملینا🤷‍♀️😂    مام میزنی بعد حموم؟ 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوع بوش چطوری هست

سورملینا رو استفاده نکردم از بس تبلیغ میکنن به شوخی گفتم😁  دکتر غدد یه سر برو ببین چی میگه. هل میگن بوی بدن تعدیل میکنه سیر و پیاز برعکس

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

پود زاج بزن عزیزم توی از این جا اسپری کوچیکا پودر زاجو آبو ترکیب کن بعد حمام اسپری کن به زیربغلت و پ ...

اصلاااا از زاج استفاده نکنید 

به مرور غدد لنفاوی رو تحریک میکنه و باعث سرطان غدد لنفاوی و سینه میشه اصلاااا استفاده نکنید