2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پودری

بعدشم گلم یه توصیه میکنم برات

وقتی شما عرق میکنی احتمالا یه موردی هست تو بدنت که اینجوری میشی

اصلا با اسپری و... نمیشه

اتفاقا بوی بدتری میدی 

حتما با دکتر مسئله رو درمیون بذار

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

پود زاج بزن عزیزم 

توی از این جا اسپری کوچیکا پودر زاجو آبو ترکیب کن 

بعد حمام اسپری کن به زیربغلت و پشت ران و کلا جاهایی که حس میکنی بو میگیره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

منم سر مسئله ی بوی بدنم خیلی اذیت میشدم 

پودر زاج میزنم واقا راضیم 

ی بادی اسپلش هم بگیر بعد از حمام به بدنت اسپری کن .همیشه بدنتو شیو کن چون مو باعث بوی بد میشه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
چه دکتری برم

باید دکتر پوست و مو بری 

بعدش اگر موردی باشه خودش ارجاع میده به دکتر های دیگه 

ولی حتما دکتر برو بعد 

اصلا به نظرات اینجا توجه نکن 

چون هر کس بدنش فرق میکنه و براساس بدن خودش نظر میده

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
باید دکتر پوست و مو بری  بعدش اگر موردی باشه خودش ارجاع میده به دکتر های دیگه  ولی حتما ...

رو این قضیه کلا اعتماد بنفسم رو ازدست دادم کامل شیو میکنم اما باز بو میدم موهام چربه همیشه 

مجردم مشکلی پیش نمیاد

نه اما کلا باید پریودتو دکتر تنظیم کنه. خب این موی زاید و اینا نشانه اینه هورمون مردونه ات بالا رفته‌ ‌. اثرات بد دیگه هم میذاره مثل ریزش موی سر. 

بوی عرقم یه نشانه همون هورمون مردونس.. مثل مردها که عرق بدبوتری دارن‌.

به هر حال اگر شرایط داری حتما برو دکتر زنان. وگرنه فعلا همون سه دوره قرصو بخور ببین چی میشه