دوستان من شنبه پیش متوجه شدم که انگل پوستی گال گرفتم پرمترین زدم و کلی بشور و بساب کردم چند روزی خوب شدم یعنی هم خارش هم دونه نزدم جدید دو روز بود پوست روی شکمم میسوخت دیروز دیدم که چندتا دونه زدم مجدد مثل جوش ریز اما نمیدونم گال هست یانه دوباره رفتم حمام و پرمترین زدم دراصل باید شنبه میزدم پنجشنبه زدم از ترسم الان پوست شکمم خیلی حساس شده میسوزه لباسم میخوره بهش احساس بدی دارم خارش ندارن دست میزنم میخاره بنظرتون گاله؟یا از عوارض پماد پرمترینه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نهههههههه😳🙄 همون پمادی که دکتر گفته بزن طول میکشه ولی خوب میشه
من قبل اینکه بفهمم بیماری پسرم اینه خونه خواهرم بودم و پسرم روی تخت شون خوابید، امکان داره انتقال داده باشه من سه روز بعدش متوجه مشکل پسرم شدم میخام به خواهرم بگم روم نمیشه از یه طرفم میترسم اونا و هم بگیره، امکان داره انتقال پیدا نکنه؟؟؟ خیلی استرسشو دارم
اصلا ناراحت نباش درمان میشه یه کوچولو حوصله میخواد اما به راحتی درمان میشه منم اینقددددددر غصه خوردم برای بچم نگو ولی بعدش که درمان شد فهمیدم چیزی نبود
بردمش دکتر یه پمادی داد سه شب پشت سرم کل بدن بچمون میمالیدم با پماد بعد سه روز بردمش حمام باز هفته بعدش همون سه روز بازم همون کارو کردم بعد بردم حمام هفته سوم هم باز اون سه روز و پماد زدم کل بدن شو بعد سه روز بردم حمام کلا خوب خوب شد بعدش فقط سه روز مشخص باشه مثلا ۴ شنبه ۵ شنبه جمعه پماد میزدم تن پسرم گریه میکردم واااای یادم میل چقدر غصه خوردم ولی الکی بود