2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 4707 بازدید | 97 پست
سلام عزیزم پسر منم گال گرفته ۳ سالشه دکتر پماد سولفور وازلین داد  خیلی طول میکشه خوب بشه؟؟ 😢

سلام گلم 

این پماد من استفاده نکردم ، حدودا ۱ ماه طول می‌کشه خوب شه، 

باورتون میشه همش میگفتم یعنی خوب میشم! در این حد بد بود 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
سلام گلم  این پماد من استفاده نکردم ، حدودا ۱ ماه طول می‌کشه خوب شه،  باورتون میشه همش م ...

واااای چکار کنم برعکس لباسشوییه مونم اب داغ نداره با اب معمولی بشورم میره؟ عصبی شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههههه😳🙄  همون پمادی که دکتر گفته بزن طول می‌کشه ولی خوب میشه

من قبل اینکه بفهمم بیماری پسرم اینه خونه خواهرم بودم و پسرم روی تخت شون خوابید، امکان داره انتقال داده باشه من سه روز بعدش متوجه مشکل پسرم شدم میخام به خواهرم بگم روم نمیشه از یه طرفم میترسم اونا و هم بگیره، امکان داره انتقال پیدا نکنه؟؟؟ خیلی استرسشو دارم 

عزیزم من کارم شده هرروز گریه کردن واسم ریختن

اصلا ناراحت نباش درمان میشه یه کوچولو حوصله میخواد اما به راحتی درمان میشه منم اینقددددددر غصه خوردم برای بچم نگو ولی بعدش که درمان شد فهمیدم چیزی نبود 

چه مراقبت هایی کردی گلم

بردمش دکتر یه پمادی داد سه شب پشت سرم کل بدن بچمون می‌مالیدم با پماد بعد سه روز بردمش حمام باز هفته بعدش همون سه روز بازم همون کارو کردم بعد بردم حمام هفته سوم هم باز اون سه روز و پماد زدم کل بدن شو بعد سه روز بردم حمام کلا خوب خوب شد بعدش فقط سه روز مشخص باشه مثلا ۴ شنبه ۵ شنبه جمعه   پماد میزدم تن پسرم گریه میکردم واااای یادم میل چقدر غصه خوردم ولی الکی بود