2777
2789
عنوان

پاهای چاق

263 بازدید | 11 پست

دیگه واقعا دارم نا امید میشم

من ۸٠ کیلو بودم الان خودمو رسوندم به ۵۸کیلو ولی پاهام هنوز خیلی چاقن در صورتیکه کل بدنم لاغر و خوش فرمه. بعد عضله ای نیستن پاهام اما نمیدونم چرا هرکار میکنم لاغر نمیشن

شما تجربه ای دارین واسه لاغر کردن پا؟ نمیتونم عمل کنم 

ن دقیقا مثل خودتم چاقی پا ژنتیکیه من ۴ سال رژیمو ورزش گرفتم از ۸۵ شدم ۵۷ ولی پاهام همون بود بالا تنم شده بود استخون 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزشای برا پا. رو انجام بده دختر خاله شوهرم اونم پایین تنه بزرگه باشگاه میره الان خوب شده

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
ورزشای برا پا. رو انجام بده دختر خاله شوهرم اونم پایین تنه بزرگه باشگاه میره الان خوب شده

بلشگاه میرفتم و انجام میدادم ولی تاثیری نداشت اما هنوز دارم ادامه میدم. 

بلشگاه میرفتم و انجام میدادم ولی تاثیری نداشت اما هنوز دارم ادامه میدم. 

داره حالا شاید باید ورزش جدید کنی 

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
میشه بدونم چه ورزش هایی میره؟ البته اگه بدونی

نمیدونم با این توپه بزرگه با این یکارایی میکرد😂

عزیزم چاقی پایین تنه که واسه سلامتی هیچ خطری نداره و واسه خانوما خیلی زیبا هست، گلم چرا شما دوستش ند ...

میدونی از باسن به پایینم یکدست چاقه و فرمش زیبا نیست مخصوصا ساق پاهام خیلی دوست دارم یکم لاغر بشه و خوش فرم بشه